• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/Grand

15.05.2023

13:45

NAPUSTILA SAM TEZGU KADA SU HTELI DA MI GURAJU NOVAC U GRUDI! Nela Bijanić progovorila o muškarcima kojima je pevala!

printscreen

Estrada

NAPUSTILA SAM TEZGU KADA SU HTELI DA MI GURAJU NOVAC U GRUDI! Nela Bijanić progovorila o muškarcima kojima je pevala!

Podeli vest

Pevačica Nela Bijanić otkrila sa kakvim se sve gostima susretala na tezgama i objanila šta ne bi uradila ni za hrpu novca koji su joj često nudili.

Nakon ozbiljne medijske i diskografske pauze, nekada poznata folk pevačica Nela Bijanić vratila se na javnu scenu i rešila da otkrije sve o čemu je godinama ćutala. To što je ponovo aktuelna duguje dobrim delom i činjenici što je njen sin Oliver počeo da se bavi pevanjem i estradom.

Iako je na početku karijere važila za atraktivnu i provokativnu pevačicu, Nela nikad nije želela da pređe granicu dobrog ukusa kada su u pitanju medijska gostovanja i ponašanje na nastupima.

Foto: printscreen

Zarađuje dostojanstveno: Nela Bijanić

-Postoji neki limit, neka granica dokle se ide što se tiče golotinje. Ne ide se do kraja po svaku cenu-objašnjava Nela i dodaje da li je i zašto bila prinuđena da napusti veselje na kom je bila angažovana kao pevačica:

Otišla sam sa dve svadbe, stvarno jesam! Ne dozvoljavam da mi se stavlja novac u grudi i u kosu, ne dozvoljavam da me penju na sto i stolice. Jednostavno sasm takva osoba, to sam rekla sa petnaest godina i dan danas imam taj stav. Svi mi volimo novac, ali ne po svaku cenu. Svako ima svoj stil, i svačiji stil pozdravljam, ali moj stil će takav biti do kraja života. Dešavalo mi se da čovek stavi hrpu para na sto i kaže "Nela, koliko hoćeš da ti stavim para u grudi?". Na takav način ne, pitao me je tad i više nikad u životu, a sretali smo se posle toga još dugo na nastupima. Može se zaraditi na lep i kulturan način- istakla je Bijanićeva na Grand televiziji.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Kup: Zvezda pečatira sopstvenu moć, Voša ima priliku da zasija
Fudbal

Kup: Zvezda pečatira sopstvenu moć, Voša ima priliku da zasija

Crvenoj zvezdi da može da se hvali da je neprikosnovena u domaćim okvirima, a Vojvodini za popravljenje celokupnog utiska o tekućoj sezoni i sigurnu Evropu, otprilike tako bi se u jednoj rečenici moglo odgovoriti na pitanje šta kojoj ekipi znači osvajanje današnjeg Kupa Srbije u fudbalu.

21.05.2024

08:26

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija