• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

21.05.2023

12:42

NE ZNA SE KOJI JE BOLJI FRAJER! Prvi put vidimo rođenog brata Ace Pejovića, često su zajedno na putovanjima! (FOTO)

Darko Cvetanović

Estrada

NE ZNA SE KOJI JE BOLJI FRAJER! Prvi put vidimo rođenog brata Ace Pejovića, često su zajedno na putovanjima! (FOTO)

Podeli vest

Folk pevač Aco Pejović već godinama uživa u skladnom i mirnom porodičnom gnezdu koje je svio pre više od dve decenije sa suprugom Biljanom koja mu je podarila tri ćerke.

Za razliku od većine svojih kolega, Pejović nije sklon skandalima i porocima, pa predstavlja pravi izuzetka u današnje vreme.

U poslu kojim se bavim sve je iskušenje. Kada uđete u kafanu, gde je mnogo lepih i zgodnih žena u minićima i dekoltiranim bluzama, već ste u problemu. Popije se onda koja čaša više i tu je već sledeći problem. Ali, to su stvari koje prate naš posao. Najvažnije je da čovek kada padne, ustane i nastavi dalje - izjavio je pevač jednom prilikom.

Ipak, Aco svaki slobodan trenutak koristi kako bi malo odmorio od poslovnih obavezama i opusti se u društvu svoje porodice - supruge i ćerki, ali i rođenim bratom koga nikada nismo videli u javnosti. 

Aco i njegov brat znaju da zajedno otputuju negde, pa je tako pevač jednom prilikom pokazao  koliko liče objavivši fotografiju sa putovanja.

Komplimenti njegovih obožavateljki su krenuli da pljušte, ali ni one, a ni mi, nismo se složili oko toga koji je od njih dvojice bolji frajer. Šta vi kažete?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ACO PEJOVIC (@aco_pejovic)




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija