• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Milan Dimitrijević

23.05.2023

11:20

MOGU DA IMAM INTIMNI ODNOS I KADA BI ME ZADOVOLJAVAO PRSTOM! Goca Tržan NIKAD ISKRENIJE o sklonostima u krevetu!

Informer

Estrada

MOGU DA IMAM INTIMNI ODNOS I KADA BI ME ZADOVOLJAVAO PRSTOM! Goca Tržan NIKAD ISKRENIJE o sklonostima u krevetu!

Podeli vest

Tržanova već odavno u javnosti koketira izjavama koje, najčešće, nailaze na osudu javnosti, a hoće li i sada biti takav slučaj, ostaje da vidimo.

Pevačica Goca Tržan godinama unazad šokira javnost svojim izjavama koje su na granici dobrog ukusa, no sada je, čini se, otišla korak dalje, pa je bez zadrške progovorila o svojim sklonostima u krevetu.

- Mogu da imam intimni odnos sa muškarcem i kada bi me samo zadovoljavao prstom. Možete da doživite orgazam i kada vas muškarac dodiruje prstima, dakle, sve je do tehnike. Nije strašno ako mu je mali, već ako ne zna kako da vas dovede do ludila. Veličina nije bitna ako partner zna šta radi. Dok sam bila mlađa eksperimentisala sam, imala intimne odnose na raznim mestima, ali sam najopuštenija u spavaćoj sobi - istakla je Goca za Telegraf.rs, pa dala savet ženama:

Foto: ATAIMAGES

Goca Tržan

- Više puta sam objašnjavala da seks treba da bude lepo iskustvo, znate, pametno treba da se postupa, a sve ide iz glave. Žene, nigde ne žurite jer je intimni odnos lepši kada dođete u neke zrelije godine. Meni je lično najbolji u četrdesetim.

Podstimo, tragična dešavanja u Srbiji koja su se dogodila ovog meseca, podstakla su roditelje da porazmisle o tome kako vaspitavaju svoju decu, a vaspitne metode koje je podelila Tržanova izazvale su veliku pažnju javnosti.

- Prezaštiti dete je problem. Moje dete je išlo u državnu školu, osnovnu. I sada ide u državnu gimnaziju. Nije da ja nemam para da platim privatnu školu. Neću da platim privatnu školu. Neću da platim lažni utisak o tome kako je ona "posebna" i kako joj treba zaštita, jer ona je tako posebna zato što je ćerka Goce Tržan. Nisi posebna zato što si ćerka Goce Tržan. Goca Tržan nije posebna zato što je Goca Tržan. Razumeš? Ja neću dete koje će suta biti nesposobno za život. Neću narkomanku. Ja neću klinku kojoj je Lui Viton torba malo za 18. rođendan. Neću uopšte da joj poklonim Lui Viton torbu za 18. rođendan. Neću nikad da joj poklonim Lui Viton torbu. Zaradi sve jer i ja sam zaradila. Moj muž i ja smo zaradili sve. Naučite dete da živi život. Nemojte ih učiti da troše ono što ste vi zaradili - istakla je Goca pre nekoliko dana.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Grom tuče po Kremnima! Kakav je to znak
Srbija

Grom tuče po Kremnima! Kakav je to znak

Kad god se nešto dogodi u Kremnima, rodnom mestu proroka Tarabića, većina ljudi je sklona da to tumači s dozom misterije...Česta grmljavina, sevanje munja, pa sinoć grom koji je udario u zgradu u centru sela, mnogima je uterao strah u kosti.

31.05.2024

17:31