• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

25.05.2023

09:14

NEEE! OTIŠLA JE NAJBOLJA! Evo kako su svetske face reagovale na vest o smrti Tine Tarner!

AP PHOTO

Estrada

NEEE! OTIŠLA JE NAJBOLJA! Evo kako su svetske face reagovale na vest o smrti Tine Tarner!

Podeli vest

Slavna Tina Tarner umrla je u 83. godini u svom domu u blizini Ciriha u Švajcarskoj, rekao je potparol svetske legende.

Brojne javne ličnosti opraštaju se od čuvene pevačice. Njihove poruke pune su ljubavi i zahvalnosti.

Njen predstavnik je u izjavio rekao sledeće: „Tina Tarner kraljica rokenrola umrla je danas u 83. godini nakon duge bolesti u svom domu u Kusnahtu kod Ciriha, u Švajcarskoj", prenosi news.sky.com.

Svetske zvezde o legendi Tini Tarner

"Jednostavno najbolja. RIP gospođo Tarner. Volela sam te i volim te. Hvala vam.Božji blagoslov", poručila je glumica Sara Džesika Parker počevši poruku sa naslovom kultne pesme Tine Tarner.

"Ova žena je objedinila sve.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SJP (@sarahjessicaparker)

 

Talenat. Radost. Milost. Klasa. Kakva legenda u svakom pogledu. Njena muzika živi. Njene lekcije žive i dalje. Njen primer živi. Molitve njenom mužu i porodici. Bog te blagoslovio, Tina. Neka joj je večna slava", napisala je glumica Rita Vilson.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rita Wilson (@ritawilson)

 

Glumica Dajana Kriger je tugu zbog smrti Tine Tarner izrazila jednom rečju: "Neee".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Diane Kruger (@dianekruger)

 

Legendarna Tina Tarner je jedna od najvećih muzičkih zvezda u istoriji. Kreirala je sasvim jedinstven muzički stil. Prepoznatljiva je bila po moćnom glasu i energičnom plesu koji je pratio svaki njen nastup. Izdvajala se i originalnim imidžom.

"Počivaj u miru, legendarna Tina Tarner. Srušili ste barijere za žene i umetnice širom sveta. Vaš je talent bio jedinstven. Zauvek ću ceniti vreme koje smo proveli zajedno. Đani i ja smo te voleli, kao i ceo svet", napisala je na Instagramu dizajnerka i kreativna direktorka modne kuće "Versače" Donatela Versače, objavivši slike na kojima su ona i njen brat Đani Versače sa slavnom pevačicom.

 

 

"Počivaj u miru, Tina Tarner, Takva inspiracija i primer šta znači biti jaka žena, meni i mnogim drugima", istakla je Sindi Kroford.

 

 

Slavni Mik Džeger je napisao: "Tako sam tužan jer je umrla moja divna prijateljica Tina Tarner. Ona je bila istinski nevrovatno talentovani performer i pevačica. Inspirativna, nežna, zabavna, velikodušna, mnogo mi je pomogla kada sam bio mlad i to nikada neću zaboraviti".

"Izgubili smo jednog od najenergičnijeg i najuzbudljivijeg izvođača. Legenda muzike i scene. Ona je bila nedodirljiva", istakao je Elton Džon.

Endžela Baset je poručila: "Tina Tarner je pokazala drugima koji žive u strahu kako treba da izgleda prelepa budućnost ospunjena ljubavlju, saosećanjem i slobodom".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Nosilac opozicione liste se tukao s policijom, podržavao pajser brigade, prekršajno osuđivan... Evo kako Bora Solunac tumači uljudnost i pristojnost!
Politika

Nosilac opozicione liste se tukao s policijom, podržavao pajser brigade, prekršajno osuđivan... Evo kako Bora Solunac tumači uljudnost i pristojnost!

Nosilac zajedničke liste 12 opozicionih stranaka i pokreta, Borislav Novaković, koji u kampanji tvrdi da se zalaže za uljudnost i transparentnost u politici, tukao se s policijom, lažno glasao iz Soluna, podržavao pajser brigade omladine Narodne stranke, i preršajno je osuđivan za privredne prestupe. Osim toga, primao je platu za posao na koji nije dolazio.

21.05.2024

10:49

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Kup: Zvezda pečatira sopstvenu moć, Voša ima priliku da zasija
Fudbal

Kup: Zvezda pečatira sopstvenu moć, Voša ima priliku da zasija

Crvenoj zvezdi da može da se hvali da je neprikosnovena u domaćim okvirima, a Vojvodini za popravljenje celokupnog utiska o tekućoj sezoni i sigurnu Evropu, otprilike tako bi se u jednoj rečenici moglo odgovoriti na pitanje šta kojoj ekipi znači osvajanje današnjeg Kupa Srbije u fudbalu.

21.05.2024

08:26

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija