• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

30.05.2023

22:12

URADI TO ZA NJIH! NEMANJA GUDELJ PODELIO PRETUŽNU SLIKU! Sada su zajedno na nebu! (FOTO)

Starsportphoto

Estrada

URADI TO ZA NJIH! NEMANJA GUDELJ PODELIO PRETUŽNU SLIKU! Sada su zajedno na nebu! (FOTO)

Podeli vest

Tužna vest da je Anastasija izgubila bebu potresla je porodice Gudelj i Ražnatović.

Fudbaler Nemanja Gudelj, podelio je juče na društvenim mrežama vest o gubitku bebe. 

On je napisao da je ovo za njih bolan trenutak, ali i da veruju da će njihova ljubav pobediti sve...

Podelili smo sa vama lepe vesti i bili ste svim srcem, čestitkama i porukama uz nas. Hvala na tome. Nažalost, sada imamo loše vesti, ali znamo da ćemo imati vašu podršku i razumevanje da o tome ne želimo da pričamo. Na našu veliku žalost, Anastasija i ja smo izgubili našu bebu. Ovo je bolan trenutak za nas, ali naša ljubav će i ovo pobediti - napisao je fudbaler na svom Instagram profilu.

Foto: Instagram

Nemanja je otputovao u Budimpeštu jer sutra uveče sa svojim klubom "Sevilja" igra finale Lige Evrope protiv Rome.

Povodom toga, fanovi su napravili fotografiju na kojoj su tragično poginuli bivši igrači Sevilje, Antonio Puerta i Hose Antonio Rejes, kao i silueta bebe anđela, koja simbolizuje ćerku koju su Anastasija i Nemanja izgubili. 

Fanovi su iznad fotke napisali "Uradi to za njih", aludirajući na to da Nemanja donese pobedu Sevilji, a fudbaler je taj post podelio na svom Instagram profilu.

Foto: printscreen instagram

 Anastasija se u ovim teški trenucima potpuno povukla iz medija i pogasila sve profile. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!
Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!

Ovlašćena službena lica Ministarstva unutrašnjih poslova Direkcije policije Policijske uprave za grad Beograd Uprave saobraćajne policije SPI za uviđaje saobraćajnih nezgoda, su po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, 27. aprila ove godine odredila zadržavanje u trajanju od 48 sati Č.L. (21) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

28.04.2024

13:31

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija