• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/G. T.

01.06.2023

23:28

MUSTAFA I DALJE NE PLAĆA ALIMENTACIJU! Emina Jahović o suđenju sa bivšim suprugom, a progovorila i o SADAŠNJEM DEČKU! (VIDEO)

E-Stock

Estrada

MUSTAFA I DALJE NE PLAĆA ALIMENTACIJU! Emina Jahović o suđenju sa bivšim suprugom, a progovorila i o SADAŠNJEM DEČKU! (VIDEO)

Podeli vest

Emina Jahović stigla je u Beograd, a odmah je naletela na predstavnike sedme sile koji nisu odoleli da je ne pitaju o novom dečku, 14 godina starijem finansijskom savetniku Kurtu Danijelu Santeju. Osim o dečku, mnoge je zanimalo i da li se Emina i dalje sudi sa Mustafom Sandalom oko alimentacije za sinove Jamana i Javuza.

Ipak, svi su najpre primetili da je Jahovićeva u nikad boljoj formi, a ona kaže da mnogo trenira, ali i da vodi računa o ishrani:

Foto: E-Stock

Emina Jahović

- To je uglavnom sport. Mi smo u kontaktu samo preko Instagrama, konkretno ja sa svojim prijateljima ovde i sa svojim pratiocima i možete videti da tu ima mnogo truda u teretani. I naravno ishrane koja mora de prati uz sve to- kaže Emina koju mnogi nazivaju ambasadorom Srbije u Turskoj:

- Moja deca mnogo vole Srbiju i mnogo mi je drago ako me tako doživljavate.

Foto: E-Stock

Pevačica poštuje svoje kolege... Emina

Pevačica kaže da iako živi van Srbije, ona svoje kolege veoma poštuje i ne doživljava ih kao konkurenciju:

- Ja stvarno svoje kolege ne doživljavam kao konkurenciju. Kod nas, na našoj muzičkoj sceni ima mnogo talentovanih muzičara i prelepih pevačica. Svi su na poseban način svoji. Ja se ovim poslom bavim iz ljubavi i sama pišem i komponujem pesme, ali nikada nisam nikome htela da preotmem mesto pod suncem. I uvek postoji, za svakog od nas, od vas, mesto pod suncem ako on to želi da nađe. Za ljubomoru nikad nemam mesta i ona samo može da vas iritirta i da vam pravi zabunu da budete ono što zapravo jeste. 

Foto: E-Stock

Ne voli da priča o dečku... Emina

A dok je o kolegama rada da govori, Emina ipak ne voli o svojim partnerima da priča, te je o spekulacijama da ima novog dečka kazala da ga, na osnovu pisanja medija, ima svakog meseca: 

- Ja svakog meseca imam novog partnera. Nemam komentara. Pre mesec i po, bio je to možda potpuno neko drugi - kazala je Jahovićeva koja o dečku ne priča, ali o bivšem muži i te kako ima šta da kaže. A kako kaže ona, Mustafa Sandal i dalje ne plaća alimentaciju:

Foto: pink.rs

I dalje na sudu... Emina i Mustafa

- Pa ništa i dalje ne plaća. Nije u pitanju plaćanje, principi su u pitanju. I dalje smo na sudu, ali to ne sprečava moju decu da se oni druže i da se viđaju sa svojim ocem - kazala je pevačica. 

Šta je sve kazala pevačica, pogledajte u videu ispod:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
strasno

pre 10 meseci

kad sam procitao naslov morao sam da prokomentarisem tako vaznu vest...

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

4 najdugovečnije rase pasa! Oni mogu da dočekaju duboku starost
Ljubimci

4 najdugovečnije rase pasa! Oni mogu da dočekaju duboku starost

Biranje kućnog ljubimca uvek je velik izazov jer u obzir treba uzeti mnogo faktora hoće li pas živeti u kući ili stanu, s decom ili mirnijim penzionerima, treba li mnogo vremena i strpljenja da ga dresirate, koliko će dlake gubiti i na kraju koliko će uopšte dugo živeti?

27.04.2024

06:21

Srbija