• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

06.06.2023

06:41

POSLE PISANJA INFORMERA: Željko Mitrović zaposlio Bebi Dol koja nije imala od čega da živi

printscreen

Estrada

POSLE PISANJA INFORMERA: Željko Mitrović zaposlio Bebi Dol koja nije imala od čega da živi

Podeli vest

Vlasnik Pinka Željko Mitrović zaposlio je legendarnu pevačicu Bebi Dol kao savetnika odmah pošto je na portalu Informera pročitao vest o njenoj jako teškoj finansijskoj situaciji.

Mitrović je, kako saznajemo, lično pozvao Bebi i sve se sa njom dogovorio.

- Željka je veoma pogodila vest da je Bebi u više navrata viđena u narodnoj kuhinji gde je dolazila po besplatan obrok. Čim je pročitao kod vas na portalu odmah je stupio u kontakt sa Draganom (pravo ime Bebi Dol je Dragana Šarić) i zaposlio je. Bebi će sada imati redovnu i dobru platu i imaće od čega da živi - kaže izvor Informera, blizak saradnik vlasnika Pinka.

I Željko je potvrdio naša saznanja. Кada smo ga sinoć pozvali rekao je da je sve tačno, a na naše pitanje šta će Bebi raditi na Pinku odgovorio je:

- Biće moj lični savetnik. Savetnik za lepo vreme…

Željko Mitrović je od ranije poznat po brojnim humanitarnim akcijama. On redovno pomaže deci bez roditelja koje svake godine šalje na letovanja i zimovanja, a u svakoj prilici pomaže brojnim ljudima u nevolji. 

Za strašnu sudbinu Dragane Šarić Bebi Dol javnost je saznala krajem prošle nedelje kada je Informer objavio da je viđena u narodnoj kuhinji gde je dolazila po besplatan obrok. 

Foto: Informer/Aleksandar Jovanović Cile

Ona, kako smo objavili, nema gde da živi pošto je izgubila stan zbog dugova, a nema nikakva primanja.

Ova legendarna pevačica koju je obožavala čitava bivša Jugoslavija sada je, zahvaljujući Željku Mitroviću, zbrinuta.

Svaka čast, Mitroviću!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Propali

pre 10 meseci

Kako nije savetovala sebe da zaradi pare ko sav svet i makar plati najosnovnije.Sad ce savetovati Zeljka i prodavati m..a za bubrege Kao nekada u SKC.Nekom kasika padne u go..a nekom Kao Béni Dol u Med.

Perica

pre 10 meseci

Svaka čast na humanosti! Trebali bi da se naši privrednici bar malo da ugledaju na Željka i pomognu i drugim ljudima.

Prosigoj

pre 10 meseci

Bolje da je zaposlio nekog siromaha sa brojnom decom nego raspalu narkomansku fuksu.

Deda

pre 10 meseci

Cvrcak i mrav. I sada cvrcak dobija pare na poklon, a mrav ce da gladije. Super poruku saljete neradnicima.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!
NEVEROVATNO

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!

Prema tvrdnjama ukrajinske vojske, u napadu njihovih snaga uništen je skupoceni sistem ruske vojne opreme. Ukrajinska vojno-obaveštajna agencija GUR objavila je u subotu video snimak za koji tvrde da prikazuje udar pripadnika Obaveštajne službe odbrane Ukrajine (DIU) i 15. odvojene artiljerijsko-izviđačke brigade Black Forest kako gađaju ruski radarski sistem 48Y6 K-1 Podljot, a na snimku je uhvaćen i dramatičan trenutak eksplozije.

27.04.2024

20:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija