• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. V.

06.06.2023

08:41

EMINA JAHOVIĆ OTKRILA SVE O NOVOM DEČKU! Pevačica zaljubljena kao nikad ranije, evo o kome je reč!

Estrada

EMINA JAHOVIĆ OTKRILA SVE O NOVOM DEČKU! Pevačica zaljubljena kao nikad ranije, evo o kome je reč!

Podeli vest

Emina Jahović posle dužeg vremena pojavila se u Beogradu, pa je progovorila o partneru iz Turske sa kojim je spajaju u poslednje vreme. Pevačica je otkrila i šta se dešava sa njenom muzičkom karijerom i da li se vraća nastupima.

Emina Jahović retko dolazi u Srbiju, ali kako je otkrila planira da se više posveti muzici i pesmama, i da se na muzičku scenu vrati u velikom stilu. Do sada je u prvi plan stavljala promociju svoje kozmetičke linije, ali želi da to promeni.

Foto: E-Stock

Emina Jahović

- Ja sam zaljubljena u svoje sinove. To sam im i pre neki dan rekla, a ako me pitate da li postoji neki muškarac, mislim da je to prevaziđena tema. Ja bih više volela da ljudi pričaju o mojoj muzici i o tome kako ja stvaram - kaže pevačica.

Tvrdi da su navodi da u Turskoj ima partnera neistinite, ali da je na njih navikla:

- Skoro svaki mesec me povezuju sa nekim novim partnerom u Turskoj tako da mi ta pitanja više i ne smetaju. Ja i dalje stojim pri svom stavu, da posle razvoda o svom privatnom životu i o svojim partnerima ako ih imam ne pričam javno - objasnila je Emina.

Foto: printscreen instagram/yaemina

Emina se vraća muzici

Ona najavljuje svoj veliki povratak na scenu.

- Ja se sada upravo na veilka vrata vraćam muzici. Više sam pažnje posvetila svojoj kozmetici i dosta sam radila na tome i zbog toga je muzika u neku ruku ispaštala. Poželela sam da se vratim svojoj muzici i svojim fanovima. Za leto sam spremila divnu jednu klupsku pesmu i mislim da će to biti jedan lepi letnji hit.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija