• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Telegraf

11.06.2023

17:00

SEVERININ HIT BIO JE NAMENJEN CECI! Pevačica je bila spremna na sve nije pitala koliko košta!

printscreen

Estrada

SEVERININ HIT BIO JE NAMENJEN CECI! Pevačica je bila spremna na sve nije pitala koliko košta!

Podeli vest

Pesma koja je bila namenjena folk divi Svetlani Ceci Ražnatović završila u rukama Severine Vučković.

Svima je poznato da mnoge pesme nisu otišle u ruke pevača kojima su bile namenjene, već kojima su bile suđene.

Imaju različite glasove i numere, ali se desilo da pesma koja je namenjena Ražnatovićki završi kod Severine Vučković. 

Pesmu „Grad bez ljudi“ autori Miloš Roganović i Filip Miletić, poznatiji kao „Aspirinci“, pre 11 godina napisali za Svetlanu Cecu Ražnatović, a inspiraciju su pronašli u njenom životu. 

Foto: Instagram/printscreen

 

Ipak, ovu pesmu Severina Vučković je od njih zahtevala da kupi, čim ju je čula. Bila je oduševljena, a i reklo bi se da nije pogrešila pošto je ona za kratko vreme postala hit.

Filip Miletić koji je u to vreme sa Milošem Roganovićem pravio hitove pustio je Severini demo verziju „Grad bez ljudi“ kako bi se pohvalio pesmom koji su napravili za Cecu. Nakon što je poslušala Seve je odlepila i rekla Filipu da ne pita koliko košta i da je spremna da plati duplo više od Cece samo da je ona otpeva – govori dobro obavešten izvor i dodaje.

Foto: ATA Images

 



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM
Rezultati nisu konačni ali...

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM

Prema prvim rezultatima do sada prebrojanih glasova sa biračkih mesta kada je reč o predsedničkiom izborima u Severnoj Makedoniji, prednost kandidata VMRO-DPNE Gordane Šiljanovske Davkove u odnosu na Stevu Pendarovskog iz Socijaldemokratskog saveza (SDSM) je ogromna. Šiljanovska Davkova je dobila na 90 odsto obrađenih mesta podršku 481.217 glasača, a Pendarovski 216.902 birača!

08.05.2024

21:16

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija