• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: T. M.

14.06.2023

08:00

VODITELJI SA KONKURENTSKIH TELEVIZIJA UKRSTILI MIŠLJENJA! Jovana Jeremić i Uroš Božić složili su se samo u jednoj stvari!

Informer

Estrada

VODITELJI SA KONKURENTSKIH TELEVIZIJA UKRSTILI MIŠLJENJA! Jovana Jeremić i Uroš Božić složili su se samo u jednoj stvari!

Podeli vest

Voditeljka TV Pink Jovana Jeremić i njen kolega sa konkurentske Hepi televizije Uroš Božić sukobili su mišljenja u našem ringu. Njih dvoje nisu mogli da se slože oko toga da li voditelji treba da se šminkaju. I dok Jovana smatra da bi i muškarci morali da stavljaju puder, Uroš se ježi i na samu pomisao da se šminka.

Jovana Jeremić i Uroš Božić ipak su kolege i prijatelji pa su se složili oko toga da ih kod suprotnog pola privlače uglavnom fatalnost i energija.

 

Foto: printscreen

Jovana Jeremić

Da li je lakše raditi jutarnji ili večernji program?

Jovana: - Jutarnji, jer posle toga imaš ceo dan. Volim kada rano završim posao, pa mogu ostatak dana da provedem sa ćerkom Leom. Ona je pre podne u vrtiću, a vikendom dok vodim jutarnji sa mojim bratom ili njenim tatom. I večernji program ima svojih čari. Ali samo ako ga radiš na način da si najgledaniji. Sve što sam radila u životu bilo je najgledanije u tom trenutku. Posao treba da se voli, jer ako radite sa ljubavlju, uspeh i najveći šer su zagarantovani.

Uroš: - Definitivno noćni! Naspavan si, raspoloženiji i, što je najbitnije, imaš bolju koncentraciju. Super sam se snašao dok sam radio i jutarnji program, ali sam više za večernji, jer sam tada opušteniji.

Ko je sujetniji na televiziji - muškarci ili žene?

Jovana: - Podjednako! Ali sujeta se ubija radom na sebi. Ona ne postoji kada postaneš ozbiljan profesionalac sa rezultatima iza sebe, a raste kada po ceo dan ogovaraš i širiš zlobu. Posebno sam alergična na ljude koji ogovaraju jedni druge, a kada se sretnu glume da su dobri. Dobronamerna kritika je zlata vredna, pa tako volim i da je čujem, ali i da je uputim drugima.

Uroš: - Bez razmišljanja tvrdim da su žene sujetnije. Sa muškarcima nikad nisam imao problem kao sa ženama. I jači pol zna da bude sujetan, ali ne kao žene. One često umeju da preteraju. Prisustvovao sam više puta situacijama kada se koleginice raspravljaju oko nekih gluposti. Tada sam video na šta su sve spremne.


Da li i muškarci treba da se šminkaju?

Jovana: - Što da ne, uvek sam za to da ten treba da se izjednači. Muškarci bi obavezno trebalo da stavljaju puder. Na televiziji svi treba da zrače lepotom i pameću, nebitno da li su muškarci ili žene. U jutarnjem se trudim da uvek budem drugačija, a lepa. To je prava stvar.

Uroš: - Naravno da ne. Mora da postoji razlika između žena i muškaraca. Ne dopada mi se novi trend da se muškarci šminkaju. To je, nažalost, obavezno kada ste ispred kamere, ali nisam za to. Na televiziji me minimalno šminkaju jer znaju da nisam ljubitelj pudera i ostalih stvari tog tipa.

Foto: Instagram

Uroš Božić

Više vam se sviđaju crnke ili plavuše?

Jovana: - Nije do boje kose, već do energije. Ko ima lepšu energiju, taj je fatalniji.

Uroš- Plavuše. Uvek su me više privlačile svetlije devojke jer zrače posebnom energijom. A idu i uz moju boju očiju. Volim i crnke, ali ako moram da biram, plavuše su broj jedan.

 

Da li gejevi treba da usvajaju decu?

Jovana: 
- Nemam pojma, nisam istraživala ništa o toj temi. To morate da pitate stručne ljude.

Uroš: - To još ne treba da se radi. Mora još vremena da prođe da bi ljudi to prihvatili, ali i deca koja bi bila usvojena. Ne mislim da bi gej par bio loš u vaspitanju dece i da im se ne bi posvetili. Naprotiv, ali još je rano da se o tome razmišlja kod nas.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Electro stage Belgrade Beer Fest-a dobija pojačanje: Mlade nade elektro scene ispisuju nove stranice muzičke istorije
Estrada

Electro stage Belgrade Beer Fest-a dobija pojačanje: Mlade nade elektro scene ispisuju nove stranice muzičke istorije

Belgrade Beer Fest, najpoznatiji festival muzike i piva, održava se ove godine 20. put od 15. do 18. juna, a osim velikih stranih i domaćih imena poput bendova Morcheeba, The Brand New Heavies, Incognito, Joker Out, Partibrejkersa, Van Gogha, Ane Popović, Tonija Cetinskog, Brkova i mnogih drugih, priliku da nastupe imaće i mlade muzičke nade elektro scene!

13.06.2023

16:00

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!
Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!

Ovlašćena službena lica Ministarstva unutrašnjih poslova Direkcije policije Policijske uprave za grad Beograd Uprave saobraćajne policije SPI za uviđaje saobraćajnih nezgoda, su po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, 27. aprila ove godine odredila zadržavanje u trajanju od 48 sati Č.L. (21) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

28.04.2024

13:31

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija