• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Milan Dimitrijević

14.06.2023

21:46

KUPILA INVALIDSKA KOLICA MASAKRIRANOM PSU! Karleuša Alfu odvela u spa na masažu, pa se pohvalila dirljivim momentima (VIDEO)

ATA images

Estrada

KUPILA INVALIDSKA KOLICA MASAKRIRANOM PSU! Karleuša Alfu odvela u spa na masažu, pa se pohvalila dirljivim momentima (VIDEO)

Podeli vest

Karleuša redovno svoje obožavaoce na društvenim mrežama obaveštava o svojim udomljenim ljubimcima, a sada je objavila i video-snimak na kome imamo priliku da vidimo da je ranjenom psu nabavila specijalna invalidska kolica.

O aktivizmu Jelene Karleuše i psima koje neretko udomljava naširoko se pisalo prethodnih nedelja. Pa smo tako imali priliku da upoznamo psa kome su masakrirane šape, a kog je pevačica spasila, te ga kasnije i udomila.

Foto: Instagram/printscreen

Spasila masakriranog psa... Jelena Karleuša

Naime, Jelena se pobrinula za mališana, pružila mu negu veterinara, kao i dom, nakon čega mu je naručila i kolica za pse invalide.

Karleuša je sada objavila snimak namučenog psa, kojem je dala ima Alfa, i koji konačno uživa u nesvakidašnjem tretmanu. Maleni pas je najpre imao spa dan, te je uživao u kupanju, pa i u masaži, a zatim su stigla i specijalna kolica.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Samosvesna građanka

pre 10 meseci

Pojma nemam kakve pesme peva, od narodne muzike već decenijama slušam samo i jedino sevdalinke, ali me Jelena Karleuša oduševljava svojom istinskom ljubavlju prema životinjama i stalnom spremnošću da im praktično pomogne a ne pričanjem da ih voli.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija