• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/A.S.

19.06.2023

08:00

DOŽIVELA POTPUNU TRANSFORMACIJU! Koraćeva iznenadila javnost novom fotografijom, od stare Ane ni traga ni glasa (FOTO)

Miloš Miletić

Estrada

DOŽIVELA POTPUNU TRANSFORMACIJU! Koraćeva iznenadila javnost novom fotografijom, od stare Ane ni traga ni glasa (FOTO)

Podeli vest

Ana je ostala upamćena javnosti po provokativnim stajlinzima, međutim, otkako se porodila, Koraćeva je potpuno promenila stil odevanja.

Ana Korać porodila se krajem februara i na svet donela dečaka kojem su ona i njen misteriozni partner dali ime Mateo, što u prevodu sa hebrejskog znači "dar od Boga". 

Da joj uloga majke prija, govore svakodnevne objave na Aninom Instagram profilu. Ona je sada podelila fotografije sa jahte na kojima se vidi da uživa sa sinom i partnerom. 

Foto: Printscreen/Instagram

Koraćeva

 

Naime, njen suprug je držao njihovog sina u naručju, dok ga je ona držala za ruku i svi su zajedno pozirali, a Ana nije skidala osmeh sa lica.

Foto: Instagram printscreen/ana_korac

Ana Korać sa partnerom i sinom

Međutim ono što je sve začudilo jeste što Ana nije pozirala u nekom kupaćem kostimu, kako su mnogi navikli, već se odlučila za damski šešir i dugačku crnu haljinu, koja je bila skroz zatvorena. 

Mnogi su primetili i da je Ana potpuno promenila stil oblačenja i da otkako se porodila više nema provokativnih stajlinga, pa čak ni na moru.

Foto: Instagram printscreen/ana_korac

Ana Korać sa sinom

Podsetimo, Ana je nedavno progovorila o majčinstvu.

- Odlično se osećam, baš onako kako sam i zamišljala, srećno, blagosloveno i ispunjeno. Roditeljstvo u ženi budi najvrednija osećanja. Moje srce, duša, kompletno biće je posvećeno sinu, koji je centar mog sveta. A bebac je predobar, mio, sladak i malen. Upoznajemo se polako, obožavamo i slušamo, i ja njega i on mene - rekla je Ana za domaće medije.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"U Srbiji 2,26 miliona stambenih zgrada": Evo gde se nalaze najstarije
Društvo

"U Srbiji 2,26 miliona stambenih zgrada": Evo gde se nalaze najstarije

U Srbiji, prema rezultatima poslednjeg popisa obavljenog 2022. godine, postoji 2.261.051 stambena zgrada, navodi se u danas objavljenoj publikaciji "Stambene zgrade", u kojoj Republički zavod za statistiku (RZS) prvi put objavljuje podatke o teritorijalnom rasporedu i osnovnim karakteristikama stambenih zgrada.

09.05.2024

14:25

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija