• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

21.06.2023

12:43

SIN JUGOSLOVENSKE ROKENROL ZVEZDE! Jasno zašto je Marijana Mićić krila iz kakve porodice joj potiče suprug!

printscreen instagram

Estrada

SIN JUGOSLOVENSKE ROKENROL ZVEZDE! Jasno zašto je Marijana Mićić krila iz kakve porodice joj potiče suprug!

Podeli vest

Marijana Mićić prošle godine dobila je ćerku Anu, a sada je ponovo u drugom stanju.

Kako se navodi, Marijana i njen suprug Miloš Marjanović će dobiti još jednu naslednicu, prenosi "Story", a harizmatična voditeljka je već u šestom mesecu trudnoće. To što je u blagoslovenom stanju nije je sprečavalo da radi, sve do petog meseca, a suprug Miloš joj je podrška u svemu.

Miloša, inače, retko imamo prilike da vidimo na javnim događajima, a sve zbog toga što privatni život on i glumica pokušavaju da zadrže za sebe.

Foto: printscreen instagram/micicmarijana

Marijanin suprug je producent, pa je na neki način i to bila nit koja ih spaja. No, iako su im poslovi bliski, oni se nisu upoznali na nekom zajedničkom projektu, već potpuno slučajno, na veoma duhovit način.

- Slučajno, na hodniku. Ja sam bila gladna, on je nosio neku hranu pa sam ga primetila - ispričala je Marijana jednom prilikom.

Marijana je u početku krila identitet svog partnera, međutim u jednom momentu je "posustala". Otkrila je ko je njena druga polovina, a onda se saznalo i da je Mlioš sin jednog našeg poznatog umetnika.

U pitanju je Srđan Marjanović, naš je kantautor i gitarista, velika jugoslovenska rokenrol zvezda, On je uz to dobio i veliki broj priznanja za svoj rad, a između ostalih, Svirao je u grupama Svitci i Usamljeni i Gru.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Željko je tu, a šta će biti sa ekipom? KK Partizan čeka burno leto, evo ko sigurno ostaje!
Partizan

Željko je tu, a šta će biti sa ekipom? KK Partizan čeka burno leto, evo ko sigurno ostaje!

Košarkaški klub Partizan u subotu je uradio najvažniji posao u ovoj sezoni, pošto je zadržao trenera Željka Obradovića na još minimum dve godine! Kako je proslavljeni stručnjak i sam rekao, ekipu sada čekaju izazovi i borba za preostala dva trofeja, u ABA ligi i u Superligi Srbije, a onda i jednako bitan posao vezan za narednu sezonu, a to je sklapanje tima koji će biti konkurentan na najjačoj evropskoj sceni.

28.04.2024

12:30

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija