• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

23.06.2023

07:30

NIJE DUGO IZDRŽALA! Ana Korać se ponovo razgolitila, pokazala brutalno telo nakon porođaja!

Instagram prntscreen/ana_korac

Estrada

NIJE DUGO IZDRŽALA! Ana Korać se ponovo razgolitila, pokazala brutalno telo nakon porođaja!

Podeli vest

Popularna starleta Ana Korać prošle godine povukla se iz javnosti kada je zatrudnela, a nakon porođaja i rođenja sina nije želela preterano da se eksponira. Međutim, sada je došlo do preokreta.

Ana je sa članovima svoje porodice otputovala na odmor gde se maksimalno opustila, pa su "pale" i provokativne fotografije i snimci.

Mnogi su primetili i da je Ana skroz promenila stil oblačenja i da otkako se porodila više nema provokativnih stajlinga, pa čak ni na moru, međutim tome je sada došao kraj.

Foto: Instagram prntscreen/ana_korac

Pokazala i gaćice... Ana Korać

Naime, starleta se najpre snimala u providnom topu, koji je jedva držao njene bujne silikonske grudi, a onda je iznenadila sve kada je obukla i minijaturnu suknju i pokazala golišav stomak, koji je bio iznenađujuće zategnut, obzirom da se nedavno porodila.

Foto: Instagram prntscreen/ana_korac

kao nekada... Ana

Ana je u jednom trenutku povukla suknju na dole, te pokazala kakav donji veš nosi.

Osim toga, starleta se konačno skinula i u bikini, a na plaži je pozirala sama sa šeširom na glavi.

Foto: Instagram prntscreen/ana_korac

Pokazala figuru u kupaćem... Koraćeva

Ana je nedavno progovorila o majčinstvu i istakla da je veoma srećna:

- Odlično se osećam, baš onako kako sam i zamišljala, srećno, blagosloveno i ispunjeno. Roditeljstvo u ženi budi najvrednija osećanja. Moje srce, duša, kompletno biće je posvećeno sinu, koji je centar mog sveta. A bebac je predobar, mio, sladak i malen. Upoznajemo se polako, obožavamo i slušamo, i ja njega i on mene - rekla je Ana za domaće medije.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM
Rezultati nisu konačni ali...

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM

Prema prvim rezultatima do sada prebrojanih glasova sa biračkih mesta kada je reč o predsedničkiom izborima u Severnoj Makedoniji, prednost kandidata VMRO-DPNE Gordane Šiljanovske Davkove u odnosu na Stevu Pendarovskog iz Socijaldemokratskog saveza (SDSM) je ogromna. Šiljanovska Davkova je dobila na 90 odsto obrađenih mesta podršku 481.217 glasača, a Pendarovski 216.902 birača!

08.05.2024

21:16

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija