• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: kurir

28.06.2023

23:20

Objavljeno ime i prezime u javnost! Ljubavnika žene Darka Filipovića juri Nemačka policija zbog milion evra!

ATA-Images

Estrada

Objavljeno ime i prezime u javnost! Ljubavnika žene Darka Filipovića juri Nemačka policija zbog milion evra!

Podeli vest

Kao grom iz vedra neba protekle nedelje odjeknula je vest da je Darka Filipovića napustila supruga Jasmina posle 13 godina braka.

Muškarac za kojeg Bild piše da je saučesnik Bosanke Mirnese S. u krađi novca iz transportne kompanije "Prosegur", uživa u Beogradu s folkerovom još uvek zakonitom suprugom, saznaju domaći mediji.

Nakon prvobitne informacije da je za krah njihove zajednice krivo folkerovo neverstvo, isplivali su dokazi da je zapravo gospođa Filipović šarala i varala, te da je napustila porodični dom zbog drugog muškarca.

Kako pišu mediji, u pitanju je Robert S., za kojim traga nemačka policija jer se dovodi u vezu sa proneverom 1,25 miliona evra.

Naime, krajem prošle godine svetski i domaći mediji brujali su o pljački u transportnoj kompaniji „Prosegur“, u Štutgartu, kad je Bosanka Mirnesa S. (42), koja je tamo radila, a koja je bila tadašnja Robertova devojka, u kutiji iznela novac i pobegla. U tome joj je, prema pisanju nemačkog „Bilda“, pomogao upravo novi dečko Darkove supruge, koji ju je navodno i nagovorio na to krivično delo.

Foto: printscreen

 

 

Dok Mirnesa sada u zatvoru u Štutgartu čeka suđenje, mediji su došli do ekskluzivnog saznanja da Robert, kod kojeg se veruje da je ostao sav ukradeni novac, uživa u Beogradu i troši ga na Jasminu, koja je još uvek Darkova zakonita supruga.

Kako saznaju mediji, njih dvoje su u vezi oko pola godine, a odluku da napusti dom i pevača donela je pre oko četiri meseca.

Da priča bude još bizarnija, Jasmina i Darko su se upoznali s Robertom preko zajedničkog prijatelja, a oni su nedavno skupa letovali u Tajlandu. Iako nikada nije želeo da svojim novim prijateljima kaže odakle mu novac, Jasmina je, kako se saznaje, pala na njegov šarm, lepotu i galantnost.

- Robert i Jasmina su počeli da se zabavljaju oko Nove godine, a njihova veza je doskora bila tajna. Ipak, kako je vreme odmicalo, ona se zaljubila i odlučila da stavi tačku na brak sa Darkom - rekao je izvor, i dodao da papiri za razvod još uvek nisu zvanično podneti.

- Iselila se iz porodičnog doma u kojem je živela sa Darkom i ćerkom, ni jedno ni drugo još uvek nisu podneli papire za razvod - rekao je izvor na kraju.

Foto: ATAIMAGES

 

 

O ovoj temi Darko nije bio voljan da govori za medije.

- Kao što sam vam već rekao, ne zanima me ni ta priča ni osoba iz moje prošlosti. Sve što mene interesuje jesu moja ćerka Nastija, njeni interesi, potrebe, sreća i budućnost, kao i posao kojim se bavim i po kojem sam poznat. Skandali me nikada nisu ni pratili ni zanimali, pa tako ni ovoga puta ne želim da budem deo tračeva i čaršijskih ogovaranja - rekao je kratko za Alo! Darko Filipović.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija