• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. Vujinović

01.07.2023

07:20

Sofija se brčka za 40.000 evra! Luka sve platio!

printscreen

Estrada

Sofija se brčka za 40.000 evra! Luka sve platio!

Podeli vest

Sofija Milošević se brčka u Turskoj za 40.000 evra! Slavna manekenka i dizajnerka uživa u luksuznom letovanju zahvaljujući nevenčanom suprugu Luki Joviću, koji je odrešio kesu!

Luka i Sofija uživaju i "opipavaju teren" u Turskoj, gde će verovatno biti njihov novi dom. Kako saznajemo, napadač Fiorentine rezervisao je vilu od 124 kvadrata u Beleku, a na odmor je poveo i sinove, ali i dadilju, taštu i šuraka!

Foto:  

 

Supertata

- Luka je želeo da ih časti letovanjem, ali je Sofiji prepustio da izabere destinaciju i hotel. Ona je pozvala drugaricu Jelenu Karleušu, koja joj je preporučila vilu u Beleku u koju ona tradicionalno ide već godinama sa ćerkama. Luka nije žalio para, pa je za 10 dana luksuznog odmora iskeširao čak 40.000 evra - priča izvor blizak paru i otkriva kako su se manekenka i fudbaler organizovali oko svoje dvoje dece:

Foto: printscreen instagram

 


- Dok se Sofija uglavnom sunča na plaži, Luka je vrlo aktivan i brine o njihovim sinovima Alekseju (3) i Teodoru (1). Često ga viđaju sa starijim sinom u akva-parku, dok mlađeg vodi u mini zoo-vrt. Međutim, kako bi Sofija i Luka imali vremena za sebe i ponekad otišli sami na večeru, poveli su i dadilju, koja tada brine o njihovim sinovima.


Luka i Sofija imaju i društvo na odmoru.
- U Belek su krenuli i Sofijini mama i brat! I njihovo letovanje je, naravno, platio Luka - priča izvor za Informer.

Foto:  

 

Mudro ćuti
Posle povrede nosa i operacije koju je imao pre dve nedelje, Jović se još oporavlja i čeka novi ugovor sa klubom Galatasaraj iz Istanbula, koji nudi osam miliona evra za njegov transfer iz Fiorentine.
- On mudro ćuti, ali pošto je platio ovo letovanje, time je maltene najavio transfer u novi klub u Turskoj. Sada uživaju i "opipavaju teren" u Turskoj, gde će verovatno biti njihov novi dom. Ako sve bude po planu, kada se vrate u Beograd, verovatno ih čeka selidba - završava priču naš izvor.


 

Spremaju svadbu

Sofija Milošević se pre puta u Tursku krstila u Crkvi Svete Ružice na Kalemegdanu kako bi mogla da se crkveno venča sa partnerom Lukom Jovićem. Njih dvoje će se najverovatnije venčati u Hramu Svetog Save na Vračaru, a nakon toga će upriličiti i slavlje za svoje porodice i prijatelje.

Foto: printscreen instagram

 


- Luka i ja se sve više volimo i jedva čekamo da krunišemo našu ljubav. Sledi nam organizacija svadbe. Još nismo izabrali prostor, očekuje nas mnogo posla. Hteli smo da organizujemo svadbu ovog proleća, ali to bi bilo komplikovano jer moram da dojim Teodora, pa bi mi bilo nezgodno da stalno skidam venčanicu. Zato smo sve pomerili za kraj leta - objasnila je Sofija.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija