• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

02.07.2023

16:54

Marija objavila fotku iz mlađih dana sa majkom Veicom, pa raznežila fanove!

E-Stock, Youtube printscreen/Marija Serifovic

Estrada

Marija objavila fotku iz mlađih dana sa majkom Veicom, pa raznežila fanove!

Podeli vest

Pevačica Marija Šerifović je na svom Instagtam profilu objavila fotografiju sa majkom, Vericom Šerifović, čime je izazvala lavinu komentara.

Marija, koja je veoma vezana za svoju mamu, sa pratiocima je podelila fotku iz tinejdžerskih dana. 

Njih dve su uživale na plaži, a ono što su svi primetili je da se Šerifovićeva izuzetno malo promenila. Zadržala je mladalački izgled, a odnos sa majkom joj je, po svemu sudeći, takođe ostao isti.

Verica i Marija su i tada bile najbolje drugarice, a ispod objave su se ređali komentari oduševljenih pratilaca.

 

 

"Kako ti voliš svoju mamu... To je meni kao majci melem za dušu, videti, čitati i jednostavno bravo Mare!", "Jedna je jedina i uvek uz tebe - majka… A Marija je kraljica Balkana", "Blagoslovena si sve dok je imaš pored sebe", "Iste ste", "Bile ste super... A i sad ste" - bili su samo neki od komentara.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Rusi u svemu superiorni u odnosu na Ukrajince! Za Ukrajinu stvari danas stoje loše, a sutra će biti još gore! (VIDEO)
Live TV

Rusi u svemu superiorni u odnosu na Ukrajince! Za Ukrajinu stvari danas stoje loše, a sutra će biti još gore! (VIDEO)

Bitka za Časov Jar se zaoštrava. Zelenski smenio načelnika odeljenja za sajber bezbednost. Zašto je poseta kineskog predsednika važna za celu Evropu. Kolumbija prekinula diplomatske odnose sa Izraelom. Gosti emisije "Rat uživo" bili su analitičar prof. dr Miloš Laban i sociolog prof. dr Ilija Kajtez. Uživo u program javio se i geopolitički analitičar Milutin Ilić.

02.05.2024

19:58

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija