• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Srbija Danas/Informer

09.07.2023

21:48

Prepoznajete li pevačicu sa fotke? Bez njenih pesama ne može da prođe nijedan provod, a evo kako se nekada zvala!

Printscreen/Instagram

Estrada

Prepoznajete li pevačicu sa fotke? Bez njenih pesama ne može da prođe nijedan provod, a evo kako se nekada zvala!

Podeli vest

Pevačica Ana Bekuta je na svom Instagram profilu objavila fotku iz mladih dana i otkrila kako se zvala na samom početku njene karijere.

Foto: Printscreen/Instagram

 

- Na ovoj fotografiji je devojčica kojoj su hteli birati put. Zove se Nada Polić i nekoliko decenija nakon što je nastala ova fotka, ona definitivno nije postala ono što su joj zlonamerni predviđali - napisala je uz ovu fotografiju jedna od najpopularnijih naših pevačica na društvenoj mreži Instagram.

Bez njene pesme gotovo da se ne može zamisliti nijedna vrsta slavlja, a njeni počeci bili su teški i traumatični.

Da li ste shvatili o kome je reč?

Na staroj fotografiji je pevačica Ana Bekuta, iza koje je bogata karijere duga gotovo četiri decenije.

Nada je zarad stupanja na estradnu scenu promenila ime, a u više navrata je isticala da je to bio nužan potez.

Foto: Foto: Marko Đoković

 

- Bekuta je sinonim za jedan nož, a Ana je prelepo ime. Čovek sa kojim sam radila prvi album rekao je da je moje ime Nada dosadno, u to vreme ih je bilo bar četiri. Mene moji meštani još uvek zovu Nada, a mislim da bih karijeru napravila kao Nada Polić. I jedna i druga osoba su sublimacija onog što zapravo jesam. Na oba imena sam ponosna. Ana Bekuta je ime koje mi je više donelo - izjavila je pevačica svojevremeno.

Ana Bekuta: "Život je lep i život je borba!"

Pre nego što se posvetila muzici, Ana je sa samo 17 godina rodila sina Igora u vanbračnoj vezi. Taj period joj bio najteži u životu. Bila je odvojena od svoje bebe, a okolina ju je osuđivala. I njeni roditelji su se našli na stubu srama, selo ih je ogovaralo, što je nju posebno bolelo. 

Foto: Foto: Aleksandar Jovanović Cile

 

- Želela sam da rodim dete. Istina, nanela sam bol svojim roditeljima, jesam ih osramotila, to sve stoji, zato je Igor nekih osam meseci bio u domu, da bi se ta klima u mom selu nekako dovela u normalno stanje i da bi prestale sve te priče. Pritisak okruženja bio je tako snažan i bespogovoran da je moj mali lepi sin morao da se skloni s očiju bezgrešnih. Posle strašnih unutrašnjih lomova, smestili smo Igora u dom. Veliki komad mog srca tada je otkinut i ta rana nikad neće zaceliti. Smatrali su me glupačom zato što "to" nisam na vreme ubila. Ili sakrila i ostavila u nekoj udaljenoj bolnici - priznala je Bekuta svojevremeno.

Kako je popularna pevačica jednom prilikom otkrila, rođenje sina Igora ju je ubrzalo njenu odluku da se bavi muzikom. Danas imaju odličan odnos, a Igor mamu podržava na koncertima i nastupima. Inače, Bekuta je ponosna baka Sonje i Branka.

- Život je lep i život je borba. Ako nije borba, onda je predaja. Ako je predaja, onda je smrt. Zato se borite! Osvrnite se oko sebe, smislen i srećan život imaju samo ljudi s velikom borbom, a ne oni koji su se predali! Volim vas, mili moji! Hvala što ste sa mnom u mojim borbama i mojoj ljubavi prema životu - napisala je Ana povodom svog 63. rođendana, tokom kojeg se još uvek borila sa tugom zbog gubitka emotivnog partnera Milutina Mrkonjića.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Ledej promašio pobedu, Zvezda vodi u finalnoj seriji!
Košarka

Ledej promašio pobedu, Zvezda vodi u finalnoj seriji!

Košarkaši Crvene zvezde savladali su Partizan 89:88 (31:24, 20:28, 26:21: 22:25) i tako poveli sa 1:0 u finalnoj seriji plej-ofa košarkaške Superlige Srbije. Pobednike su predvodili Dejan Davidovac sa 23 i Jago Dos Santos sa 18 poena, dok je za goste najbolji bio Aleksa Avramović sa 20 koševa.

03.06.2024

22:16

Planeta

Seks sa maloletnicima je deo njihove kulture, sud oslobodio čoveka koji je ima odnose sa devojčicom od 12 godina!
Šta reći?!

Seks sa maloletnicima je deo njihove kulture, sud oslobodio čoveka koji je ima odnose sa devojčicom od 12 godina!

Pokrajinski sud Sijudad Reala u centralnoj Španiji oslobodio je Roma optuženog za kontinuirano seksualno zlostavljanje 12-godišnje devojčice, navodeći posebnosti romske kulture među razlozima za svoju presudu. Španska organizacija za zaštitu ravnopravnosti osudila je ovu odluku kao „apsolutnu sramotu" i neuspeh u očuvanju prava maloletnih Roma.

03.06.2024

21:45

Zabava

Premijera nove lutkarske predstave „Zec i Pas“
Kultura

Premijera nove lutkarske predstave „Zec i Pas“

Pozorište lutaka „Pinokio“ će u sredu 05. juna 2024. godine u 20 časova održati premijeru predstave ZEC I PAS, u režiji Silvana Omerzua, a repriza predstave „Zec i Pas“ će se održati u subotu, 08. juna u 12 časova.

03.06.2024

14:50

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija