• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.07.2023

11:18

Bivša "uraganka" skućila se na Vračaru! Od cifre koju je iskeširala će vas zaboleti glava!

Printscreen instagram/Pexels

Estrada

Bivša "uraganka" skućila se na Vračaru! Od cifre koju je iskeširala će vas zaboleti glava!

Podeli vest

Bivša "uraganka" Sanja Vučić kupila je stan od 270.000 evra na Vračaru!

Luksuzna nekretnina u elitnom delu prestonice ima 90 kvadrata, a temperamentna Kruševljanka planira da se u nju useli u septembru, kada svi radovi budu gotovi.

- Sanja je za stan štedela godinama! Još dok je bila u popularnoj ženskoj grupi "Harikejn", sa kojom je nastupala svakodnevno, ostavljala je novac sa strane kako bi jednog dana sebi obezbedila krov nad glavom. Od kada se iz Kruševca preselila u Beograd, bila je podstanar, i to baš na Vračaru, u koji se bukvalno zaljubila. Prijatelj joj je pomogao da kupi stan u izgradnji, i to po povoljnoj ceni. Za kvadrat je izdvojila 3.000 evra, a pošto stan ima 90 kvadrata, iskeširala je 270.000 evra - kaže dobro obavešteni izvor za Informer i otkriva kako izgleda pevačicina luksuzna nekretnina:

Foto: Instagram

 

- Stan ima dnevnu i dve spavaće sobe, kuhinju sa trpezarijom, dva kupatila i ogromnu terasu. Zgrada ima portira i kamere, ali i privatan parking za stanare.

Vučićeva je sačuvala pare i za sređivanje stana:

- Osim vrtoglave cifre koju je dala za svoj budući dom, Sanja je angažovala i arhitektu da joj pomogne oko njegovog uređenja. Poručila je i nameštaj po meri koji se uveliko radi. U svemu joj pomaže i mama, koja na terasi sadi cveće, postavlja lampe, ljuljaške... Viđam je svakog dana kako briše prozore i svojoj mezimici ispunjava sve želje.

Prema njegovim rečima, pored majke, u sve je uključen i pevačicin dečko Nenad Cicmil, sa kojim Sanja trenutno živi u Srpskoj Atini. Kada ona ima nastupe, biznismen nadgleda radove.

Foto: Instagram

Sanja i Nenad

- Mada vodi noćni klub, Nenad svakog jutra ustaje rano i odlazi do stana, kako bi proverio da li sve ide po planu. Sanja bi trebalo da se useli u septembru, a dotad će živeti kod njega u Novom Sadu. Razgovaraju i o tome da Nenad pređe kod nje i da nastave zajednički život u Beogradu, ali još nisu doneli definitivnu odluku - objašnjava izvor za Informer.

Pevačica planira da se u stan useli pošto završi sa nastupima koje tokom leta ima na Crnogorskom primorju. Nakon toga, prirediće veliku žurku za prijatelje i porodicu, sa ićem, pićem i muzikom.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

"U Srbiji 2,26 miliona stambenih zgrada": Evo gde se nalaze najstarije
Društvo

"U Srbiji 2,26 miliona stambenih zgrada": Evo gde se nalaze najstarije

U Srbiji, prema rezultatima poslednjeg popisa obavljenog 2022. godine, postoji 2.261.051 stambena zgrada, navodi se u danas objavljenoj publikaciji "Stambene zgrade", u kojoj Republički zavod za statistiku (RZS) prvi put objavljuje podatke o teritorijalnom rasporedu i osnovnim karakteristikama stambenih zgrada.

09.05.2024

14:25

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija