• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.07.2023

19:45

Tamara Todevska donosi "Tornado"! Pevačica otkrila detalje, ovome se niko nije nadao (VIDEO)

Promo

Estrada

Tamara Todevska donosi "Tornado"! Pevačica otkrila detalje, ovome se niko nije nadao (VIDEO)

Podeli vest

Popularna makedonska pevačica Tamara Todevska na sceni je skoro dve decenije, a sada je publiku iznenadila novim singlom naziva "Tornado".

Kada se pojavila pre dve decenije na sceni, mogli smo samo da naslutimo kakav ce tornado napraviti njen temperament, a ovog jula smo se i uverili da Tamara Todevska ne gubi vreme i publici već drugi put ove godine nudi nešto novo i drugačije!

Foto: Promo

 

Naime, Tamara je objavila svoju novu pesmu "Tornado", a zanimljivo je da tekst potpisuje srpska pevačica i tekstopisac Ana Radonjić poznatija kao Zoe Kida, dok su za muziku i aranžman bili zaduženi Tamara i njen dugogodišnji saradnik i prijatelj Lazar Cvetkoski.

 
 „Tornado” je Tamarin drugi singl ove godine, koji ima više boja, brži ritam i pozitivnu energiju, i sjajno se uklapa u vruće letnje dane:
 

Foto: Promo

 

 – „Tornado” je naša nova muzička priča i veoma sam srećna što smo napravili pesmu i spot, koji su ispunjeni brzim ritmom i lepom energijom.  To nam je najpotrebnije u periodu u kome živimo!  Zadovoljna sam kompletnim proizvodom, pesmom i spotom i iskreno verujem da će se dopasti mojoj publici, kako u Makedoniji, tako i širom zemalja u regionu -  ističe Tamara.

 

 

Todevska je u proteklom periodu imala više koncerata širom Makedonije, a svojim medijskim nastupima i nastupima bila je aktivna u zemljama regiona, kao i na nekoliko predevrovizijskih manifestacija.



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija