• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Milan Dimitrijević

27.07.2023

09:03

(VIDEO) Informer u Crnoj Gori! Prija i Tea Tairović na nastupu Sanje Vučić! Popele se na scenu, masa u delirijumu

ATAIMAGES

Estrada

(VIDEO) Informer u Crnoj Gori! Prija i Tea Tairović na nastupu Sanje Vučić! Popele se na scenu, masa u delirijumu

Podeli vest

Aleksandra Prijović i Tea Tairović izašle su zajedno na nastup Sanje Vučić kojoj su se, na sveopšte oduševljenje posetilaca kluba, pridružile na sceni.

Pevačice koje trenutno "vedre i oblače" domaćom estradom, Aleksandra Prijović i Tea Tairović trenutno se nalaze na crnogorskom primorju, gde iz noći u noć nastupaju pred dupke punim klubovima. 

Uprskos gustom rasporedu, atraktivne folkerke su uspele da izdvoje noć za sebe, pa su otišle na nastup svoje koleginice, nekadašnje članice grupe “Hurikejn”, Sanje Vučić.

Prijovićeva i Teairovićeva su u klub u Budvi došle nešto posle ponoći, te se smestile u separe, a gotovo da ih niko od posetilaca nije primetio dok se nisu popele na scenu. 

- Niko ih nije ni primetio, stigle su oko jedan sat posle ponoći, Sanja i Tea se već duže vreme druže, imaju i istog menadžera, a Aleksandra je podržala Teu na koncertu na Tašmajdanu. Sve vreme su đuskale i pevale uglas sa Sanjom, dok ih u jednom trenutku nije pozvala na scenu - priča naš sagovornik, pa dodaje:

Foto: ATA Images

Sanja Vučić

- Tea i Aleksandra se stalno čuju i dopisuju, ali zbog nedostatka vremena ne stižu da se vide. Sinoć su iskoristile slobodno veče i izašle su na Sanjin nastup koju obe vole i poštuju - zaključuje izvor za Informer.

Sanja Vučić je Teu i Aleksandru dočekala sa oduševljenjem, a u prilog tome da joj je bilo ogromno zadovoljstvo, govori činjenica da je sa njima otpevala trenutno najslušanije pesme, Prijinu “Daj daj daj” i Tein vreli hit “Izrael i Palestina”.

Foto: ATA Images

Aleksandra Prijović

Publika je ovaj neočekivan trio dočekala sa oduševljenjem i gromoglasnim ovacijama.

Uprkos tome što je ustaljeno mišljenje da na domaćoj estradi vlada sujeta, te da nema prijateljstava, pogotovo medju pevačicama koje su jedne drugoj konkurencija, Aleksandra Prijović, Tea Tairović i Sanja Vučić dokazale su suprotno.

Foto: Miloš Rafailović

Tea Tairović na Informer TV

Prisetimo se, Tea Tairović u junu ove godine održala je koncert na beogradskom "Tašmajdanu", dok će Aleksandra Prijović, u septembru, nastupiti dve noći zaredom u beogradskoj Areni. Publika, takođe, željno iščekuje Tein i Sanjin duet, koji će se prema nezvaničnim informacijama naći na albumu prvencu nekadašnje Uraganke. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Skupština zaseda sutra! Zakazana sednica o dopunama Zakona o biračkom spisku!
Politika

Skupština zaseda sutra! Zakazana sednica o dopunama Zakona o biračkom spisku!

Sednica Skupštine Srbije, na kojoj će se raspravljati o dopunama Zakona o jedinstvenom biračkom spisku, kojima se predviđa da građani koji su promenili prebivalište u poslednjih 11 meseci ne mogu da glasaju na novoj adresi, zakazana je za petak, 10. maj u 14 sati.To će, kako se navodi u saopštenju Skupštine Srbije, biti prva od pet tačaka dnevnog reda, a predlog dopuna tog Zakona podnelo je 37 poslanika.

09.05.2024

16:05

Mandić: Srpski poslanici će predložiti Rezoluciju o Jasenovcu!
Politika

Mandić: Srpski poslanici će predložiti Rezoluciju o Jasenovcu!

Nakon što je premijer Crne Gore Milojko Spajić potvrdio da će zvanična Podgorica u Generalnoj skupštini UN glasati za Rezoluciju o Srebrenici, predsednik crnogorskog parlamenta Andrija Mandić je najavio da će politički predstavnici srpskog naroda predložiti usvajanje Rezolucoje o genocidu u Jasenovcu i izrazio očekivanje da će ona biti usvojena.

09.05.2024

16:05

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija