• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer/Blic

31.07.2023

17:15

Voditelj Ljubomir Tozev i Cecin bliski saradnik propevao! Otkrio sve tajne folk dive: Poludi kada je neko baš iznervira!

Instagram printscreen

Estrada

Voditelj Ljubomir Tozev i Cecin bliski saradnik propevao! Otkrio sve tajne folk dive: Poludi kada je neko baš iznervira!

Podeli vest

Ljubomir Tozev je lice Blic televizije od samog starta emitovanja, i emisija koju on vodi iz nedelje u nedelju je jedna od najgledanijih.

Emisija "Šou se nastavlja" emituje se petkom u 22:45 ali i repriznom terminu, subotom u 9:30.

- Ono što mi je bilo najvažnije tokom ovih 40 emisija, jeste da se moji sagovornici lepo osećaju, da ispričaju detalje iz svojih života za koje gledaoci do tada nikada nisu čuli i da svaka emisija bude zabavna. Gledanost je ispunila naša očekivanja, što govori da se televizijskoj publici dopao format.

Šta vam je najteže palo tokom realizacije emisije?

- Najteže je bilo sklopiti čitavu emisiju u trenutku kada vam nekoliko sati pre početka snimanja gost otkaže dolazak. To se dogodilo sa Viki Miljković, koja nije mogla da dođe na snimanje jer se prehladila i dobila temperaturu. Tada imate skoro 100 ljudi, od tehničke ekipe do publike na snimanju, kojima morate da otkažete snimanje ili da ih zamolite da ostanu duže dok vi ne nađete adekvatnog gosta. Srećom, uspeo sam da pronađem goste i emisija je prošla super.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ljubomir Tozev (@tozzev)

 

Uporedo sa vašom emisijom, radite i u uređivanju igrano-dokumentarnog serijala “Ceca show”. Kako je raditi na tom projektu?

- "Ceca show" je ozbiljan, veliki i kompleksan projekat. Gledaoci vide finalni rezultat, ali tu ima mnogo sati snimanja, potom montaže i postprodukcije. Na čitavog projektu radi sjajan tim i onda je realzacija mnogo lakša. U jednoj televizijskoj sezoni emitovali smo 1 800 minuta "Ceca show" i isto toliko minuta "Šou se nastavlja". Uz sve to, nalazim se na mestu zamenika direktora marketinga i promo tima Blic televizije, gde morate da vodite računa da svaki projekat dobije željenu promociju i da ispunite zadata očekivanja.

Sve zanima kakva je Ceca kada se ugase kamere? Često smo imali prilike da na TV-u vidimo njena raspoloženja, da li je tokom snimanja bilo više smeha ili nervoze?

- Ne ljuti se. Više ima momenata kada se smeje, a mnogo manje kada je nervozna. Baš mnogo mora neko da je iznervira da bi planula. Ono što volim kod nje, jeste da je prijatelj i uvek je tu za sve one koje voli. Naravno, to je u našem slučaju obostrano.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ljubomir Tozev (@tozzev)

 

Koliko je fizički izgled bitan za vaš posao?

- Da se ne lažemo, za većinu poslova je bitan fizički izlged. Trudim se, koliko mi vreme i obaveze dozvoljavaju radim na sebi, kako na fizičkom, tako i na mentalnom polju. Mislim da su oba polja podjednako važna, a da je to sve na nekin način ulaganje u budućnost.

Kako sebe vidite u budućnosti, koje bi formate voleli da radite?

- Voleo bih da se oprobam u programu uživo. Mislim da je to nešto što iziskuje da vam adrenalin konstantno radi i to je ono što me čini srećnim. Kada vas adrenalin ne radi i kada nemate taj osećaj, onda niste na dobrom putu.

Na šta se najviše ponosni tokom ovih skoro devet meseci koliko radite na TV-u?

- Na to što je Ceca show najgledaniji format na Blic TV, što je odmah ispod njega "Šou se nastavlja", što smo opravdali očekivanja gledalaca. I na kraju, što je Blic televizija pokazala da ima sjajne emisije i odličan tim.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ljubomir Tozev (@tozzev)

 

JEDEM SLATKIŠE, PA SE KAJEM

Koliko je stresan posao i kako se oslobađate stresa?

- Veoma stresan, nekada noću ne spavate jer razmišljate šta će se sutra dešavati. Kada sam pod stresom, mogu da pojedem ogromne količine slatkiša, što ni najmanje nije pametno. Naravno, onda usledi onaj trenutak kada se kajete što ste toliko pojeli.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Ubica Aleksandra Šarca imao masku, crni kačet i crvenu jaknu! Svedoci opisali egzekutora člana "škaljarskog klana"!
Hronika

Ubica Aleksandra Šarca imao masku, crni kačet i crvenu jaknu! Svedoci opisali egzekutora člana "škaljarskog klana"!

Suđenje kriminalnoj grupi koju su, prema navodima optužnice Javnog tužilaštva za organizovani kriminal, formirali odbegli vođa "kavačkog klana" Radoje Zvicer i Nikola Vušović, zvani Džoni sa Vračara, a kojom je obuhvaćeno još 43 optuženih, nastavljeno je danas u Specijalnom sudu u Beogradu izvođenjem pisanih dokaza koji su prikupljeni protiv optuženih članova posle izvršenja krivičnih dela.

09.05.2024

17:54

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija