• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Milan Dimitrijević

02.08.2023

09:20

(VIDEO) Tiktoker postavio narodnu poslanicu na svoje mesto: "Širiš mržnju i stavljaš mi metu na čelo!"

Tanjug/Printscreen Instagram

Estrada

(VIDEO) Tiktoker postavio narodnu poslanicu na svoje mesto: "Širiš mržnju i stavljaš mi metu na čelo!"

Podeli vest

Filip Marinkov Filari, mladi pevač i influenser, odgovorio je poslanici Narodne stranke na prozivke koje mu je uputila putem društvene mreže X.

Poslanica Narodne stranke u Skupštini Srbije Ivana Parlić podigla je nedavno veliku prašinu na društvenim mrežama objavom u kojoj je udarila na tiktokera i pevača Filipa Filarija. Ona je, naime, uz poduže izlaganje kojim se izrugala mladom infleuenseru zbog tutorijala kako pravilno naneti korektor na lice izazvala gnev tviteraša, među kojima je bila i pevačica Seka Aleksić. Ovim povodom se sada oglasio i Filip.

Foto: ATAIMAGES

Ivana Parlić

Filip Marinkov, kako je puno ime i prezime tiktokera, istakao je da je Parlićeva svojim izlaganjem dala vetar u leđa njenim istomišljenicima da šire mržnju, te samim tim od njega napravila metu. 

 

 

- Narodna poslanica Ivana Parlić me je osudila i uvredila na društvenoj mreži Tviter. Kao što možete videti, ona je mene osudila kao muškarca, moj vizuelni identitet i stil, kao i način na koji se ja predstavljam na društvenim mrežama. Ovim svojim postupkom je ona meni stavila metu na čelo i dala vetar u leđa njenim istomišljenicima i ostalim nasilnicima na internetu da šire mržnju i nasilje. Ona je iskoristila moj lik kao antipod za promociju takozvane prave muškosti i samim tim podržala nasilje nad neukalupljenim muškarcima. Samim tim što je izjavila da je sve bilo na muškim plećima, ona je ugrozila i prava žena i osporila ih, jer su kroz istoriju žene mnogo toga iznele na svojim leđima. Narodni poslanik ne sme da deli ljude, već treba da pozivaju na mir, toleranciju i ljubav. Ne mogu da verujem da jedna odrasla žena koja je na funkciji poslanika može da dozvoli sebi nešto ovako - kazao je Filip u svom TikToku videu.

Foto: Instagram printscreen

Filip Filari

Prisetimo se, Parlićeva je na svom profilu na društvenoj mreži X objavila fotografiju pevača i Tik Tokera, Filipa Filarija, koji u jednom od svojih tutorijala pokazuje kako pravilno naneti korektor na lice. Ona se tom prilikom, krajnje ironično, obratila jačem polu, ismevajući mladog influensera, istakavši nezadovoljstvo što se muškarac bavi ovom temom.

Dragi muškarci, nekad su sve brige sveta, zemlje i porodice bile na vašim plećima. Danas, sudeći po najezdi reklama u kojima se muški pol šminka, kad nađete pravu nijansu korektora, rešili ste glavnu stvar. Još ako nađete i pravi sjaj za napumpana usta, Bog da vas vidi - kazala je Parlićeva.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija