• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

05.08.2023

21:40

Oluja uništila dom i auto Ljubi Perućici! Veliku štetu je pretrpeo - "Ne znam koliko vidite, ali ceo auto je oštećen"

Printscreen Instagram

Estrada

Oluja uništila dom i auto Ljubi Perućici! Veliku štetu je pretrpeo - "Ne znam koliko vidite, ali ceo auto je oštećen"

Podeli vest

Ljuba Perućica je pokazao kakvu štetu mu je nanelo ovo nevreme danas

Snažno nevreme, praćeno olujnim vetrom, crnim oblacima i gradom veličine jajeta koja je danas pogodila Srbiju nanela je mnogima veliku štetu. Sada se oglasio i Ljuba Perućica na svom Instagram nalogu i požalio se pratiocima na ono što je zadesilo njegov dom.

Pevač je pokazao auto na kome se mogu videti ulubljenja od grada. On je takođe pokazao i kolika je ledenica bila, da ima rupe po celim vratima od terase. 

- Ne znam koliko vidite, ali ceo auto, krov, gepek, stranice, sve, sve, ali kompletno sve, i moj i ženin je ovakav. Se*em ti se u nevreme! - rekao je Ljuba i dodao:

- Da vam nešto iskreno kažem, od nerviranja i kidanja živaca nemam ništa. Nepogode se dešavaju i tu spasa nema. Da smo živi i zdravi, sve što novcem može da se plati, dobro je... Idemo dalje, neka na Bog sačuva od onih ružnijih stvari, samo nek je zdravlja.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija