• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink/Informer.rs

05.08.2023

22:40

Katarina Grujić krije da je trudna!? Numerolog otkrio jednu tajnu para - "Kaća i Gobelja imaju vrlo skladan numerološki broj"

ATAIMAGES

Estrada

Katarina Grujić krije da je trudna!? Numerolog otkrio jednu tajnu para - "Kaća i Gobelja imaju vrlo skladan numerološki broj"

Podeli vest

Pevačica Katarina Grujić ove godine obeležila je tri godine ljubavi sa fudbalerom Markom Gobeljićem, sa kojim se upoznala na neočekivan način.

Sada je numerolog Ivka je analizirala odnos bračnog para, pevačice Katarine Grujić i fudbalera Marka Gobeljića.

- Kaća i Gobelja imaju vrlo skladan numerološki broj. Njihovo partnerstvo je savršeno skladno i dobro. Vrlo moguće je da Katarina sada u julu, decembru ili u martu sledeće godine ostane u drugom stanju. Oni će imati troje ili više od troje dece. Uglavnom aspektovana je njena trudnoća ove ili sledeće godine i to je ono što je sad najupečatljivije za njih - rekla je Ivka i dodala:

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

 

- U sledećoj godini im predstoji veliki životni korak. Nekretnina je u pitanju. Moguća je kupovina novog stana ili kuće. Moguće je da sledeće godine od aprila do avgusta odu u inostranstvo... Nešto luksuzno im predstoji, što će sebi moći da priušte i što će im biti velika satisfakcija - otkriva Ivka numerolog.

Podsetimo, Katarina Grujić i njen suprug, fudbaler Marko Gobeljić, vezu su otpočeli početkom 2020. godine, nakon nešto više od godinu dana su se verili, sklopili građanski brak i dobili ćerku Katju, a prošle godine su rekli "da" i u crkvi i obeležili prvi rođendan naslednice.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM
Rezultati nisu konačni ali...

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM

Prema prvim rezultatima do sada prebrojanih glasova sa biračkih mesta kada je reč o predsedničkiom izborima u Severnoj Makedoniji, prednost kandidata VMRO-DPNE Gordane Šiljanovske Davkove u odnosu na Stevu Pendarovskog iz Socijaldemokratskog saveza (SDSM) je ogromna. Šiljanovska Davkova je dobila na 90 odsto obrađenih mesta podršku 481.217 glasača, a Pendarovski 216.902 birača!

08.05.2024

21:16

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija