• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

08.08.2023

12:00

Brenin biznis iz 1993. godine i dalje atrakcija! Svi se fotkaju ispred ovog objekta čiji je vlasnik pevačica

Privatna arhiva

Estrada

Brenin biznis iz 1993. godine i dalje atrakcija! Svi se fotkaju ispred ovog objekta čiji je vlasnik pevačica

Podeli vest

Lepa Brena mimo muzičke karijere razvila je i nekoliko poslova koji nemaju veze s pevanjem, a jedan od njih započela je još 1993. godine kada je Novom Sadu otvorila kiosk brze hrane.

Doskorašnja vlasnica gigantske muzičke produkcije, Lepa Brena, davne 1993. otvorila je mali kiosk brze hrane u Novom Sadu, u kojem se mahom prodaju pljeskavice, ali je tek od prodaje produkcijske kuće rešila da se ostvari i u ovom poslu.

Foto: Branko Pantelić

 

 

- Iako svi znaju da je Brena prodala “Grand produkciju”, retko ko zna da ona ima drugi biznis, kojem se sada očigledno više posvetila - pljeskarnicu. Punih 29 godina u centru Novog Sada poseduje taj lokal, na kojem se prodaju pljeskavice i druga brza hrana, pa joj je to sada dobrodošlo da nastavi da bude gazdarica - rekao je izvor blizak pevačici jednom prilikom.

Foto: Tik Tok prntscreen

 

 

Inače, ispred breze hrane koju drži Brena snimaju se i slikaju tiktokeri.

Tako je jedan od njih objavio video, te ovekovečio o kom lokalu brze hrane je reč, ali i pročitao da na njemu piše privatnik: Fahreta Živojinović.

Da podsetimo, pevačica Lepa Brena trenutno je na letovanju sa suprugom Bobom Živojinovićem, a svom mužu uputila je nedavno snažnu poruku za njegov 60. rođendan.

- Srećan 60. rođendan. Godine su broj koji treba ispuniti radom, dobrotom, porodicom, prijateljima, stvaralaštvom i srećom, kreativnošću, dostojanstvom. U svemu si bio pravi i veličanstven. Jubilarni rođendan na veličanstvenom mestu - napisala je Brena.

Foto: ATAIMAGES

 

 

Inače, oni su nedavno proslavili 31. godišnjicu braka, a ona je jednom prilikom govorila o njihovoj ljubavi.

- Kad sam srela Bobu, dopala mi se njegova spontanost i iskrenost i znala sam da, kao i ja, nema mnogo vremena za gubljenje, jer su naše karijere tada bile u zenitu. Rekla sam sebi: „Sad ili nikad". Sećam se, upoznali smo se posle premijere prvog dela filma „Hajde da se volimo“ u Domu sindikata. Upoznao nas je Raka Đokić - objašnjavala je Brena svojevremeno.

Živojinović iz prvog braka ima sina Filipa. Zajedno, njih dvoje su u braku dobili najpe nasldnika Stefana, koji se prema njegovim, ali i biografskim podacima pevačice rodio 21. maja 1992. godine u Njujorku. Zatim, 30. marta 1998. dobili su i mezimca Viktora.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"U Srbiji 2,26 miliona stambenih zgrada": Evo gde se nalaze najstarije
Društvo

"U Srbiji 2,26 miliona stambenih zgrada": Evo gde se nalaze najstarije

U Srbiji, prema rezultatima poslednjeg popisa obavljenog 2022. godine, postoji 2.261.051 stambena zgrada, navodi se u danas objavljenoj publikaciji "Stambene zgrade", u kojoj Republički zavod za statistiku (RZS) prvi put objavljuje podatke o teritorijalnom rasporedu i osnovnim karakteristikama stambenih zgrada.

09.05.2024

14:25

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija