• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

08.08.2023

14:09

Željko Mitrović najavio novi autorski televizijski projekat! Ovaj format biće duhoviti prikaz srpske stvarnosti: Pogledajte hit snimak!

Jelena Simonović

Estrada

Željko Mitrović najavio novi autorski televizijski projekat! Ovaj format biće duhoviti prikaz srpske stvarnosti: Pogledajte hit snimak!

Podeli vest

Iako je na odmoru, vlasnik Pink Media Group vredno radi na novim projektima, od kojih je jedan upravo najavio.

I mada leto i dalje traje, nova televizijska sezona uveliko se priprema na televiziji Pink. Cilj je, kao i uvek, da se podignu standardi u odnosu na prošlu televizijsku sezonu koja je bila veoma uspešna, a vlasnik kompanije Pink Media Group Željko Mitrović otkrio je samo deo onoga što gledaoce očekuje od septembra na najgledanijoj komercijalnoj televiziji.

Naime, Željko Mitrović je na svom Instagram profilu najavio tek jedan od desetak novih projekata koji će gledaoci moći da vide u novoj televizijskoj sezoni. U pitanju je format pod nazivom „Žeksove ludorije“, koji će predstavljati duhoviti prikaz srpske stvarnosti.

Jedan od desetak mojih novih autorskih televizijskih projekata, biće i format “Žeksove ludorije” ili SSSS (Smešna Strana Srpske Sloge). Ovaj format biće i naslednik nekadašnjeg formata “Nikad Izvini” (lutkice) sa duhovitim prikazom srpske stvarnosti! SVI DOGAĐAJI I SADRŽAJ SU IZMIŠLJENI, tako da nema ljutnje! No stress! - poručio je Željko Mitrović na svom Instagram profilu.

 

 

Mitrović je svoj projekat najavio hit snimkom na kojem se vidi političarka Marinika Tepić, ali u sve je prste umešala i veštačka inteligencija. Željkovi pratioci su sa oduševljenjem dočekali najavu formata „Žeksove ludorije“.

„Meni je ovo predobro, biće i gledano jer je humor baš urađen sa merom“, „Iskreno, mislim da će ovo biti pravo osveženje na televiziji“, „Ne znam za ostalih desetakak projekata koje pripremaš, ali sa ovim ćeš sigurno da iskidaš“, „Au hahahaha pa ovo je predobro“ – samo su neko od komentara na Željkovoj najavi emisije „Žeksove ludorije“.

Podsetimo, Željko Mitrović sa porodicom letuje u Francuskoj, odakle svoje pratioce na društvenim mrežama redovno obaveštava o svojim aktivnostima i dogodovštinama, a njegove objave redovno obaraju rekorde na društvenim mrežama.

Iako je na odmoru, vlasnik Pink Media Group vredno radi na novim projektima, od kojih je jedan upravo najavio.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Au! Srbiji se ne piše dobro! Šokantne vesti iz Amerike: Balkan će biti najteže pogođen deo Evrope!
PAKAO

Au! Srbiji se ne piše dobro! Šokantne vesti iz Amerike: Balkan će biti najteže pogođen deo Evrope!

Iako naučnici imaju alate i metode da izmere uticaj klimatskih promena - kako se to može učiniti pa da pojedinac, u okviru vlastitog života, ima neku vrednost kojom bi izmerio kako se, pod uticajem klimatskih promena, menja i njegov život? Nije lako zamisliti šta je tačno "prosečno globalno zagrevanje od 1,5 °C ili 2 °C" i na koji će nam način izmeniti svakodnevni život.

28.04.2024

12:10

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija