• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Milan Dimitrijević

09.08.2023

11:30

(FOTO) Sva u zelenom, na glavu stavila rogove! Karleuša preplavila Beograd, građani gledaju i ne veruju

Shuterstock

Estrada

(FOTO) Sva u zelenom, na glavu stavila rogove! Karleuša preplavila Beograd, građani gledaju i ne veruju

Podeli vest

Ovog jutra, svega četiri dana pre izlaska albuma "Alfa" Jelene Karleuše, osvanuli su bilbodi sa pevačicinim likom širom Beograda.

Diskografska pauza pevačice Jelene Karleuše traje već dugih 11 godina. Atraktivna muzička zvezda poslednji album "Diva" objavila je 2012. godine, i otad se, čini se, posvetila nekim drugim stvarima, iako je svakog vikenda nastupala pred dupke punim klubovima širom Evrope.

Foto: ATAIMAGES

Jelena Karleuša

Njeni obožavaoci svakodnevno su je podsećali da bi trebalo nešto da izda, čemu je izgleda, nakon decenije čekanja, konačno došao trenutak. Naime, pevačica je najavila svoj jedanaesti studijski album koji bi trebalo da izađe 13. avgusta, a njegova kampanja uveliko je krenula.

Karleuša, osim što je pobrisala sve četiri hiljade fotografija sa Instagrama, ovog jutra svuda su po srpskoj prestonici osvanuli bilbordi sa njenim likom, te datumom izlaska albuma "Alfa".

Prisetimo se, poslednji album Jelene Karleuše izašao je 2012. godine i bio je najprodavaniji te godine. Hitovi poput "Krimi rad", "So", te "Sodome i Gomore" obeležili su to leto, a pevaju se i danas. Kampanja koja je pratila deseti studijski album ekscentrične pevačice uključivala je mlevenje mozda, a mnogi se pitaju šta je sada Jelena smislila nakon toliko duge pauze.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Ubica Aleksandra Šarca imao masku, crni kačet i crvenu jaknu! Svedoci opisali egzekutora člana "škaljarskog klana"!
Hronika

Ubica Aleksandra Šarca imao masku, crni kačet i crvenu jaknu! Svedoci opisali egzekutora člana "škaljarskog klana"!

Suđenje kriminalnoj grupi koju su, prema navodima optužnice Javnog tužilaštva za organizovani kriminal, formirali odbegli vođa "kavačkog klana" Radoje Zvicer i Nikola Vušović, zvani Džoni sa Vračara, a kojom je obuhvaćeno još 43 optuženih, nastavljeno je danas u Specijalnom sudu u Beogradu izvođenjem pisanih dokaza koji su prikupljeni protiv optuženih članova posle izvršenja krivičnih dela.

09.05.2024

17:54

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija