• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

11.08.2023

20:00

Desingerica ne prestaje da šokira! Reper se ponovo izuo pa podigao nogu dečku na glavu i pokazao svoju bušnu čarapu

ATAIMAGES

Estrada

Desingerica ne prestaje da šokira! Reper se ponovo izuo pa podigao nogu dečku na glavu i pokazao svoju bušnu čarapu

Podeli vest

Kontroverzni reperski dvojac Desingerica (Dragomir Despić) i Pljugica (Luka Bijelović) ne prestaju da šokiraju javnost.

Na jednom nastupu u klubu, Desingerica je izuo patiku, pa je  nogu stavio jednom dečku na glavu koji je sa oduševljenjem to prihvatio, a svi su primetili i čarapu koja je bila pocepana.

Ovaj skandalozni potez su komentarisali mnogi i osuđivali repera zbog ovakvog ponašanja.

 

 

"Dalje od ovoga ne može"; "Šta smo dozvolili da nam ovakvi pune klubove"; "Ovo je katastrofa"; samo su neki od komentara.

Podsetimo, pevač Sloba Radanović reagovao je na skandalozne snimke sa nastupa srpskih repera Desingerice (Dragomira Despića) i Pljugice (Luke Bijelovića) na primorju, na kojima se vidi kako Desigenrica blagim pokretima kontinuirano udara patikom u glavu devojku iz publike, kojoj je dao mikrofon u ruke i koja peva u tom trenutku.

Foto: Youtube printscreen/HYPE TV

 

Naime, zbog degutantnog ponašanja na sceni njima je otkazan nastup u Prijedoru.

Desingerica, čije je pravo ime Dragomir Despić, inače ima 30 godina i svoj salon za tetoviranje. On je nedavno razbesneo javnost izjavom o ženama.

"Ono, pranje sudova, presvlačenje deteta, to sve žena radi, brate. Normalno, žensko je, je**m mu mater, ne mogu ja da čistim bebu i ta sr**a. Ja sam tu da je volim. Ne mogu. Ja sam tu da volim i da, bajo njoj priuštim sve što treba da ima i više od toga, ako treba. I da je vaspitaš ako treba, normalno", rekao je on u jednoj emisiji.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Delegacija Narodne skupštine Srbije u poseti Kini
Politika

Delegacija Narodne skupštine Srbije u poseti Kini

Delegacija Narodne skupštine Srbije doputovala je danas u Peking, gde će učestovati na Četvrtom sastanku Stalnog komiteta Svekineskog narodnog kongresa (SK SKNK), jednog od najvažnijih organa vlasti u Narodnoj Republici Kini.

03.06.2024

11:41

Dodik o velikoj diplomatskoj pobedi: Rezolucija propala na glasanju u UN zahvaljujući delovanju Srbije i Vučića!
Politika

Dodik o velikoj diplomatskoj pobedi: Rezolucija propala na glasanju u UN zahvaljujući delovanju Srbije i Vučića!

Predsednik Republike Srpske, Milorad Dodik izjavio je da je rezolucija o Srebrenici propala na glasanju u Generalnoj skupštini UN i da je takvo glasanje rezultat i ogromnog truda i delovanja Srbije i predsednika Aleksandra Vučića, koji su, kako je istakao, neumorno u nebrojenim kontaktima sa članicama UN ukazivali na jednostranost i netačnost onoga što je bošnjačko-nemačka rezolucija spremila kao osudu srpskog naroda, Srbije i Republike Srpske.

03.06.2024

10:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

Премијера нове луткарске представе „Зец и Пас“
Kultura

Премијера нове луткарске представе „Зец и Пас“

Позориште лутака „Пинокио“ ће у среду 05. јуна 2024. године у 20 часова одржати премијеру представе ЗЕЦ И ПАС, у режији Силвана Омерзуа, а реприза представе „Зец и Пас“ ће се одржати у суботу, 08. јуна у 12 часова.

03.06.2024

11:12

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija