• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer / J. V.

17.08.2023

12:00

Dohvatio je ženu na moru i ne pušta! Petar Mitić i Ivana Pavković u zanosu strasti!

shutterstock/Informer

Estrada

Dohvatio je ženu na moru i ne pušta! Petar Mitić i Ivana Pavković u zanosu strasti!

Podeli vest

Petar Mitić napravio je malu pauzu u poslu kako bi sa svojom suprugom Ivanom Pavković i sinovima Vujadinom, te blizancima Vukom i Vojinom otišao na letovanje.

Petar i Ivana odlučili su da pobegnu malo iz Beograda i ove vrele dane provedu na crnogorskom primorju. Oni uživaju na plaži, a najsrećniji je njihov stariji sin Vujadin koji ima 6 godina i koji s tatom po ceo dan uživa u morskim čarolijama, veslanju, plivanju, ronjenju....

Foto: Instagram

 

Ivana Pavković pokazala je i da prirodne žene mogu da izgledaju brutalno na plaži i to nakon porođaja. Pa je bez ikakvih filtera i šminke pokazala svoje slike na društvenim mrežama.

Foto: Instagram

 

Bračni par iskoristio je i da obiđe obližnji manastir Reževići nadomak Petrovca gde su i smešteni. A kada se vrate sa letovanje, kreću sa pripremama za prvi rođendan svojih blizanaca koji ih očekuje u septembru.

Foto: Instagram

Ivana bez filtera

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija