• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

17.08.2023

18:50

Aleksandra Prijović zakazala i treću Arenu!

Promo

Estrada

Aleksandra Prijović zakazala i treću Arenu!

Podeli vest

Beograd će tri dana goreti uz pesme Aleksandre Prijović jer je upravo najavila treći koncert u Štark Areni!

Nakon što su ulaznice za prva dva koncerta gotovo planule, Aleksandra je odlučila da još jednom obraduje svoju vernu publiku.

Tri uzastopna koncerta, zakazana za 28, 29. i 30. septembar, predstavljaju vrhunac muzičkog uzbuđenja koje će zapaliti Beograd, ali i region. Aleksandra ne krije oduševljenje i zahvalnost prema svojim fanovima, istaknuvši da je treći koncert zakazan zbog ogromnog interesovanja.

- Želim da vam se zahvalim za sve lepo što mi se desilo ove godine i hvala što dolazite na moje nastupe širom regiona. Posebno hvala za dve skoro rasprodate beogradske Arene, dve zagrebačke Arene i sarajevsku Zetru - rekla je Aleksandra tim povodom da je datum 28. septembar bio zakazan usled prebukiranosti Arene i da je to bio jedini način da publika dobije priliku da uživa u njenim koncertima sva tri dana.

Foto: Zoran Sinko

 

 

Pogledajte video Aleksandre Prijović 

Sa svojim izvanrednim vokalom i harizmom, Aleksandra je postala miljenica publike širom regiona. Realizacija sva tri koncerta u Areni podržana je organizacijom i vrhunskom produkcijom Skymusic.

Ulaznice su od danas dostupne putem sajta efinity.rs, aplikacije eFinity, u TC Rajićeva (I sprat), na blagajnama Štark Arene i Doma Omladine i na više od 1000 Moj kiosk objekata širom zemlje.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Milinković: Puna podrška predsednicima Vučiću i Dodiku u borbi proriv sramne rezolucije o Srebrenici!
Politika

Milinković: Puna podrška predsednicima Vučiću i Dodiku u borbi proriv sramne rezolucije o Srebrenici!

Ovih dana smo svedoci žestokih pritisaka na Srbiju, Republiku Srpsku i srpski narod. Ipak, ovaj put su ti pritisci mnogo perfidniji, a samim tim i opasniji. Pod maskom kulture sećanja, pokušava nam se udariti žig genocidnog naroda. Zato smatram da mi Srbi nemamo pravo na ćutanje. Podrška predsednicima Vučiću i Dodiku, u borbi za nacionalno dostojanstvo i nacionalni opstanak, potrebnija je nego ikada, saopštio je načelnik opštine Gacko dr Ognjen Milinković.

21.05.2024

13:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija