• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

24.08.2023

16:20

(VIDEO) Objavljen trejler za Rastin film! Emotivna scena sa ćerkom Tarom, a svi se pitaju gde je Ana Nikolić!

Jovana Bogdanovic

Estrada

(VIDEO) Objavljen trejler za Rastin film! Emotivna scena sa ćerkom Tarom, a svi se pitaju gde je Ana Nikolić!

Podeli vest

Film o životu repera Stefana Đurića Raste premijerno će biti prikazan 19. septembra u Beogradu.

U najtežim životnim trenucima u kojima se našao, Stefan Đurić Rasta je shvatio neprocenjivu vrednost slobode, ali i našao inspiraciju i kreativnost da piše pesme, koje je rediteljski dvojac, Danilo Bećković i Andrijana Stojković pretočio u film.

Po scenariju Dimitrija Vojnova, u produkciji je Balkaton d.o.o. i u distribuciji Taramounta, film "3211" premijerno će biti prikazan 19. septembra.

Foto: ATAIMAGES

Stefan Đurić Rasta

Sedam novih pesama kao i igrani deo filma provozaće publiku kroz pravi rolerkoster emocija i otkriti nam detalje koje nismo mogli ni da naslutimo, najavili su iz organizacije.

O procesu stvaranja filma, Rasta je rekao:

- "3211" nije samo film za mene. To je izazov koji sam prihvatio sa strašću i posvećenošću, želeći da vam prenesem više od obične priče. Podrška fanova i njihova vera u ovu priču su mi dali snagu da se duboko povežem sa ovim projektom - rekao je reper.

 

 

Najemotivnija scena za sad je ona u kojoj Đurić pita za ćerku Taru. Od advokata dobija odgovor da stalno pita za njega i da joj je rečeno da je u Nemačkoj na nastupima.

Za sada nema ni reči o njegovoj bivšoj supruzi Ani Nikolić, koja ga je posećivala u zatvoru. Mnogi se u komentarima ispod videa pitaju gde je pevačica i pišu da se nadaju da će se ipak pojaviti u filmu jer je važan deo reperovog života.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Rusi u svemu superiorni u odnosu na Ukrajince! Za Ukrajinu stvari danas stoje loše, a sutra će biti još gore! (VIDEO)
Live TV

Rusi u svemu superiorni u odnosu na Ukrajince! Za Ukrajinu stvari danas stoje loše, a sutra će biti još gore! (VIDEO)

Bitka za Časov Jar se zaoštrava. Zelenski smenio načelnika odeljenja za sajber bezbednost. Zašto je poseta kineskog predsednika važna za celu Evropu. Kolumbija prekinula diplomatske odnose sa Izraelom. Gosti emisije "Rat uživo" bili su analitičar prof. dr Miloš Laban i sociolog prof. dr Ilija Kajtez. Uživo u program javio se i geopolitički analitičar Milutin Ilić.

02.05.2024

19:58

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija