• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/D. I.

25.08.2023

10:16

Oglasila se Jovana Jeremić nakon napada zbog Desingerice i Pljugice: "Nikada neću stati na stranu nečega što je pogrešno!"

Informer,Instagram

Estrada

Oglasila se Jovana Jeremić nakon napada zbog Desingerice i Pljugice: "Nikada neću stati na stranu nečega što je pogrešno!"

Podeli vest

Jovana Jeremić oglasila se za Informer nakon što ju je grupa mladića presrela na ulici zbog kritika koje je uputila reperima Desingerici i Pljugici. Ona je ostala pri svome i poručila da neće promeniti mišljenje.

Jovana se ljubazno odazvala i dala komentar, rekavši najpre da je dobro i da se ne oseća ugroženo:

- Dobro sam, sve je u redu. Ne plašim se, nisam ustuknula ni pred jačima. Uvek imam svoj stav i nikada neću stati na stranu nečega što je pogrešno. To što oni rade na nastupu, udaraju ljude patikom u glavu i gađaju čarapama je isto kao kada bih ja u emisiju pozvala gosta i ponižavala ga. Nije u redu, jednostavno - kayala je Jovana i dodala:

- Istina je da mi je prišla grupa klinaca, ali ne da me kritikuju već da me podrže u svemu onom što sam rekla i što mislim o tome, čak su tražili da se slikaju sa mnom… I ovo je dokaz da mi ipak imamo zdravu omladinu koja shvata da moramo svi da se borimo protiv primitivizma. I evo pozdravljam te momke, hvala im na podršci - dodala je Jeremićeva. 

Foto: ATA Images

 

Podsetimo, Jovanu su na ulici, kako se spekulisalo, zaustavili neki momci:

- Jovani su neki klinci prišli na ulici, bukvalno su joj napravili sačekušu i napali je zbog toga što je loše pričala o Desingerici i Pljugici. Jovana im je očitala bukvicu i rekla da će ih prijaviti policiji. Mislim da nije to uradila, ali nije joj bilo prijatno. Pa kakvi mogu da budu ti klinci, kad su im ova dvojica idoli. Ne plaši se Jovana nikog, ona što misli, to i kaže - rekao je dobro obavešten izvor.

Foto: Youtube printscreen

 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM
Rezultati nisu konačni ali...

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM

Prema prvim rezultatima do sada prebrojanih glasova sa biračkih mesta kada je reč o predsedničkiom izborima u Severnoj Makedoniji, prednost kandidata VMRO-DPNE Gordane Šiljanovske Davkove u odnosu na Stevu Pendarovskog iz Socijaldemokratskog saveza (SDSM) je ogromna. Šiljanovska Davkova je dobila na 90 odsto obrađenih mesta podršku 481.217 glasača, a Pendarovski 216.902 birača!

08.05.2024

21:16

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija