• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Telegraf.rs/Informer.rs

25.08.2023

13:29

Ceca otkrila ko je bio na Anastasijinom i Nemanjinom venčanju! Pevačica nikad emotivnija, progovorila i o dolasku Nikole Jokića na njen nastup

shutterstock/Informer/Nikola Ristić

Estrada

Ceca otkrila ko je bio na Anastasijinom i Nemanjinom venčanju! Pevačica nikad emotivnija, progovorila i o dolasku Nikole Jokića na njen nastup

Podeli vest

Ceca Ražnatović proteklih dana je u centru medijske pažnje najpre jer se njena ćerka Anastasija udala za svog izabranika Nemanju Gudelja, a potom i jer je NBA zvezda Nikola Jokić sinoć bio na njenom nastupu u Somboru. Ceca je nakon svega progovorila i o venčanju, ali i iznenađenju na nastupu.

Ceca se najpre osvrnula na sinoćnji nastup u Somboru na kojem se, osim Nikole Jokića, pojavio i njen unuk Željko sa mamom Bogdanom kao iznenađenje:

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

 

- Mnogo je bilo lepo! Ne sećam se kada sam poslednji put bila u Somboru... Morali smo da odložimo zbog nevremena prethodni put, a Bogu hvala sada nas je poslužilo vreme. Skuvala sam se, sva mi je kosa mokra! Ali, imala sam najlepše moguće iznenađenje... Moja snajka, prija i moj menadžer su to sakrili od mene, da će Željko biti na mom koncertu, prvi put... Je l' tako ljubavi? Je l' ti bilo lepo, reci? - obratila se Ceca Željku.

- Da, da... - kazao je neodoljivi dečak, dok je Ceca priznala da nije imala pojma da će njen unuk doći na nastup:

- Ma, apsolutno nisam imala pojma! Vidim Bogdanu, ona se smeje, kad vidim i Željka i Danijelu... Presrećna sam bila. Stvarno je bilo neviđeno iznenađenje! Je l' znaš, baš sam se radovala kad sam te videla... Je l' znaš ti to? - obratila se folk zvezda unuku.

Osim njenog unuka, na Ražnatovićkinom nastupu bio je i Nikola Jokić za kojeg su novinari pitali Cecu da li ga poznaje odranije:

- Ne poznajemo se lično. Kao što on zna ko sam ja, tako i ja znam ko je on. (smeh) Nema šanse čovek da ga ne vidi, najviši je! (smeh) Sve vreme se veselio na stolici, uživao u muzici... Imala sam priliku da mu čestitam na osvajanju prstena i da mu poželim sve najbolje - rekla je Ceca.

Foto: printscreen instagram

 

 

Pevačicu su novinari pitali kako joj je bilo u Atini, gde je sa ćerkom i sestrom na utakmici bodrila zeta Nemanju Gudelja.

- Sjajno smo se provele! Doduše, kratko smo bile, jedan dan, odgledale utakmicu i super se provele. Anastasija je odmah sa Nemanjom otišla za Španiju, a nas dve smo se vratile za Beograd jer sam ja imala nastupe - rekla je folk zvezda koja je na kraju otkrila ko je bio na venčanju njene ćerke i poznatog fudbalera:

- Bilo je jako lepo, u krugu porodica, i jedne i druge. Intimno... To su njihove želje bile. Sjajno smo se proveli, top!

Na pitanje zbog čega su se venčali baš u manastiru Rajinovac, Ceca je rekla:

- To je njihova želja bila.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Svi su isti! Glas za Manojlovića je glas za to da su Srbi genocidni - Savo potvrdio koaliciju sa listom “Biram borbu”, čiji lideri tvrde da je Srebrenica genocid!
Izbori 2024

Svi su isti! Glas za Manojlovića je glas za to da su Srbi genocidni - Savo potvrdio koaliciju sa listom “Biram borbu”, čiji lideri tvrde da je Srebrenica genocid!

Kandidat za gradonačelnika Beograda pokreta "Kreni-promeni" Savo Manojlović priznao je da je napravio koaliciju sa listom "Biram borbu" koju čini šest stranaka iz nekadašnje "Srbije protiv nasilja" - Zeleno-levi front, Ne davimo Beograd, Narodni pokret Srbije, Demokratska stranka, Ekološki ustanak - Ćuta, Pokret slobodnih građana i Novo lice Srbije - a čiji lideri tvrde da je Srebrenica genocid.

23.05.2024

08:41

Vesti

SPECIJALNI PROGRAM INFORMER TV! Ovo su svi detalji o glasanju UN o sramnoj rezoluciji o Srebrenici!
Politika

SPECIJALNI PROGRAM INFORMER TV! Ovo su svi detalji o glasanju UN o sramnoj rezoluciji o Srebrenici!

Danas se održala jedna od najvećih borbi za pravdu srpskog naroda. U 16 časova održano je glasanje na Generalnoj skupštini UN o rezoluciji o Srebrenici čiji su glavni predlagači Ruanda i Nemačka. Sramna rezolucija je usvojena, ali sa mnogo manjim brojem glasova "za" od onog koji su njeni sponzori očekivali. Brojni gosti Informer TV tokom čitavog dana govorili su na ovu temu u specijalnoj emisiji.

23.05.2024

12:21 >> 22:58

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija