• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.08.2023

07:00

Prija se posvađala sa suprugom zbog poroka! Filip Živojinović besni, Aleksandri se bliži koncert, a se još nije trgla

Informer

Estrada

Prija se posvađala sa suprugom zbog poroka! Filip Živojinović besni, Aleksandri se bliži koncert, a se još nije trgla

Podeli vest

Prija je strastveni pušač, a to očigledno smeta Filipu. Sada su se Aleksandra i Živojinović posvađali, navodno, zbog cigareta.

Svako ima čarke u braku, pa tako i Aleksandra Prijović i Filip Živojinović. Kako pišu mediji, došlo je do kavge između supružnika zbog poroka.

- Filip je nekoliko puta skrenuo pažnju Aleksandri da prestane da puši do koncerta, ali nije slušala. Rekla mu je da je i ranije pevala i da joj to nije uticalo na kvalitet glasa. Pre neki dan su bili na večeri i kad je Filip video da Aleksandra otvara drugu paklicu, uzeo joj je cigare, pa su krenuli da se koškaju pred svima. Kako se Filip šalio, Priji nije bilo nimalo smešno, pa je počela da viče, a gosti koji su sedeli okolo u bašti restorana su bili šokirani - priča izvor za Republiku koji se zatekao na licu mesta, pa je dalje otkrio da je posle kraće drame sve bilo u redu:

Foto: printscreen

 

- Filip je popustio iako je posle svađe rekao da ostaje pri tome da Prija treba da prestane da puši. Objašnjavao je prijateljima s kojima su izašli na večeru da, iako dosad nije imala problema, glas iznenada može da pukne, a nikome nije cilj da se bruka na nastupu.

Inače, Aleksandra kaže da jedva čeka da dođu termini za koncerte da bi se družila s publikom. Kad je zakazivala prvi koncert, nije imala pojma da će interesovanje biti toliko i da će se otvoriti i treći termin.

- Kad je počelo sve ovo oko koncerta, nisam mogla ni da sanjam da ćemo da pravimo tri Arene. Preponosna sam i prezahvalna, a hvala vam i za rasprodate koncerte u regionu. Filip je tu za mene do te mere da bi sve ovo bez njegove pomoći bilo nezamislivo. Radujem se druženju s publikom i već sad je smišljeno sve ono što ćemo da predstavimo svima onima koji dođu na koncert da zajedno uživamo - rekla je nedavno Prija


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija