• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/T.M.

31.08.2023

17:10

Stanija Dobrojević izgubila bebu u petoj nedelji trudnoće!

Privatna arhiva

Estrada

Stanija Dobrojević izgubila bebu u petoj nedelji trudnoće!

Podeli vest

Dobrojevićevu je probudio jak bol u stomaku, a nakon toga je videla da je prokrvarila.

Stanija Dobrojević (38) izgubila je bebu u petoj nedelji trudnoće, saznaje Informer! Bivša učesnica "Zadruge" je sa verenikom radila na potomstvu, a vest da će kroz sedam meseci postati roditelji posebno ih je obradovala. Nažalost, njihova sreća nije potrajala.

Foto: printscreen instagram

 

- Stanija je bila u petoj nedelji trudnoće. Pre nego što su došli iz Amerike u Srbiju, saznali su za radosnu vest i bili su presrećni! Plakali su, radovali se, smišljali imena za devojčicu i dečaka. Jedva su čekali da dođu ovde i okupe porodicu i prijatelje da sa njima proslave. Međutim, umesto slavlja, dočekala ih je tuga, jer je Stanija izgubila bebu - ispričao je dobro obavešteni izvor za Informer.

Starleta je tokom noći dobila jake bolove u stomaku, pa je otišla na jednu privatnu kliniku u Novom Sadu na pregled.

- Staniju su probudili bolovi, a onda je videla da je prokrvarila. Mnogo se uplašila! U početku krvarenje nije bilo obilno, ali dok je stigla u bolnicu, stanje joj se pogoršalo. Lekari su samo mogli da konstatuju da je plod "otišao", a to je potvrdio i pregled na ultrazvuku. Plakala je, verenik ju je tešio, kao i lekari koji su pokušavali da je umire i uvere da će opet zatrudneti i da će sledeći put biti sve u redu. Rekli su joj da su prva tri meseca trudnoće uvek rizična i da priroda sama odbaci plod koji nije dobar ili se ne razvija kako treba. Rekli su joj i da nije smela da putuje avionom na početku trudnoće, kao i da trenira, što je ona radila. Pošto ima 38 godina, posavetovali su je da sledeći put više odmara - ispričao je izvor za Informer.

Foto: Privatna arhiva

 

Ovu informaciju su nam potvrdili i iz bolnice u kojoj je starleta bila.

- Tačno je da je Stanija bila kod nas i da je, nažalost, izgubila bebu u ranoj trudnoći. Teško je podnela to, ali je zdrava žena i ne sumnjamo da će sledećeg puta biti sve u redu - rekli su za Informer iz privatne novosadske klinike.

Stanija je, do zaključenja ovog broja, bila nedostupna za komentar.

Svadba se ne otkazuje

Stanija Dobrojević se verila prošlog meseca u Las Vegasu za dečka sa kojim je nekoliko meseci u vezi. Biznismen za kog će se starleta udati je sa naših prostora, ali živi i radi u Majamiju. Svadbu su planirali za narednu godinu, i to na Karibima.

- Iako je izgubila bebu, svadba se ne otkazuje. Njih dvoje su srećni, zaljubljeni i vole se, tako da ostaju zajedno uprkos svemu što se desilo - rekao je izvor za Informer.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Palma slavi pobedu na izborima: Hvala Jagodincima! (FOTO)
Izbori 2024

Palma slavi pobedu na izborima: Hvala Jagodincima! (FOTO)

Na lokalnim izborima u Jagodini ubedljivu pobedu odnela je lista “Dragan Marković Palma – Jedinstvena Srbija - Ivica Dačić – SPS” sa 56,98% glasova, druga je lista “Aleksandar Vučić – Jagodina sutra” 25,47 %, treća “Maja Radojičić – Jagodina zaslužuje bolje” sa 6,49 % i četvrta “Mi snaga naroda – prof dr Branimir Nestorović” sa 4,07%, dok ostale dve liste nisu prešle cenzus. “

03.06.2024

12:17

Vesti

Delegacija Narodne skupštine Srbije u poseti Kini
Politika

Delegacija Narodne skupštine Srbije u poseti Kini

Delegacija Narodne skupštine Srbije doputovala je danas u Peking, gde će učestovati na Četvrtom sastanku Stalnog komiteta Svekineskog narodnog kongresa (SK SKNK), jednog od najvažnijih organa vlasti u Narodnoj Republici Kini.

03.06.2024

11:41

Dodik o velikoj diplomatskoj pobedi: Rezolucija propala na glasanju u UN zahvaljujući delovanju Srbije i Vučića!
Politika

Dodik o velikoj diplomatskoj pobedi: Rezolucija propala na glasanju u UN zahvaljujući delovanju Srbije i Vučića!

Predsednik Republike Srpske, Milorad Dodik izjavio je da je rezolucija o Srebrenici propala na glasanju u Generalnoj skupštini UN i da je takvo glasanje rezultat i ogromnog truda i delovanja Srbije i predsednika Aleksandra Vučića, koji su, kako je istakao, neumorno u nebrojenim kontaktima sa članicama UN ukazivali na jednostranost i netačnost onoga što je bošnjačko-nemačka rezolucija spremila kao osudu srpskog naroda, Srbije i Republike Srpske.

03.06.2024

10:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

Премијера нове луткарске представе „Зец и Пас“
Kultura

Премијера нове луткарске представе „Зец и Пас“

Позориште лутака „Пинокио“ ће у среду 05. јуна 2024. године у 20 часова одржати премијеру представе ЗЕЦ И ПАС, у режији Силвана Омерзуа, а реприза представе „Зец и Пас“ ће се одржати у суботу, 08. јуна у 12 часова.

03.06.2024

11:12

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija