• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir/Informer

02.09.2023

08:41

Evo zašto se razvode Ša i Vanja: Ljubomora im upropastila brak, umešali se i roditelji!

printscreen

Estrada

Evo zašto se razvode Ša i Vanja: Ljubomora im upropastila brak, umešali se i roditelji!

Podeli vest

Bivši zadrugar i reper Nenad Aleksić Ša i tiktokerka Vanja Ignjatović razveli su se, što bi naš narod rekao, i pre nego što su se venčali!

Njih dvoje su se pre mesec i po dana jedno drugom zakleli na večnu ljubav u crkvi, a u aprilu pred matičarem, a pre neki dan su rešili da se razvedu.

Razlog za to je, navodno, ljubomora. Nenad je na svom Instagramu obrisao sve fotografije sa suprugom Vanjom i otpratio je sa društvenih mreža.

Foto: Printscreen/Instagram

 

- Velika je to ljubav bila, a još veća ljubomora. Sve je bilo lepo, krasno, sjajno i bajno dok nisu počeli da ispoljavaju tu osobinu koja im je upropastila brak. Ša je Vanji zabranjivao da izlazi s drugaricama i zamerao joj na mnogim stvarima, što je ona tolerisala do određene granice. I njoj su smetale poruke koje je dobijao od raznih žena na društvenim mrežama. Roditelji i prijatelji su razgovorom pokušavali da ih umire, ali uzalud. Usijane obe glave nikako da se ohlade. Prepirke su bile toliko učestale da su odlučili da se raziđu. On sad planira da uđe u rijaliti, a ona nastavlja sa svojim životom. Nažalost, tako se završilo, nije im bilo suđeno da ostare zajedno kako su planirali - priča izvor upućen u pomenuta dešavanja.

Ša je suprugu Ivanu Aleksić prevario u "Zadruzi" sa Tarom Simov, pa su se odmah po izlasku iz rijalitija razveli.

Ljubav između Tare i Ša nije opstala van zidina Pinkovog imaginarijuma i ona se ubrzo posvetila novom partneru i detetu koje su nedavno dobili, dok je Ša sklopio brak s Vanjom. Ipak, njihova ljubav nije potrajala.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM
Rezultati nisu konačni ali...

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM

Prema prvim rezultatima do sada prebrojanih glasova sa biračkih mesta kada je reč o predsedničkiom izborima u Severnoj Makedoniji, prednost kandidata VMRO-DPNE Gordane Šiljanovske Davkove u odnosu na Stevu Pendarovskog iz Socijaldemokratskog saveza (SDSM) je ogromna. Šiljanovska Davkova je dobila na 90 odsto obrađenih mesta podršku 481.217 glasača, a Pendarovski 216.902 birača!

08.05.2024

21:16

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija