• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

09.09.2023

20:00

Otkriveno s' kim se zabavlja Jovana Jeremić! Voditeljka upecala piletinu, evo zašto mu skriva identitet!

Shutterstock/privatna arhiva

Estrada

Otkriveno s' kim se zabavlja Jovana Jeremić! Voditeljka upecala piletinu, evo zašto mu skriva identitet!

Podeli vest

U emisiji kod Sanje Marinković, gostovala je Jovana Jeremić, popularna voditeljka Pink televizije.

Ona je, između ostalog u emisiji otkrila da je emotivno ispunjena, ali nije želele da otkrije ime partnera.

Ipak, podelila je par zanimljivih informacija i događaja koji opisuju koliko je njihova veza ozbiljna.

- Ja sada imam nekog ko čini sve za mene, zaljubljena sam i njemu sam centralna figura. Mogu samo da kažem da je mlađi od mene, ali ne puno - rekla je Jovana ali nije želela da otkrije njegov identitet!

Foto: ATA Images

 

 

Gosti u studiju su je odmah pitali da li je do njega dobila Roleks i da li je uspeva da ispuni sve njene prohteve, ona je kao iz stopa odgovorila i objasnila:

- Nisam još uvek dobila Roleks, ali doći će i on na red. Želim da objasnim i uozbiljim stvari. Ja volim da vidim da se muškarac trudi i da su mu važne moje potrebe. Ne treba odmah da kupuje Roleks, ali evo... ispričaću dve situacije kada me je oduševio! Kočnica mi nije radila na rolerima, a ja sam pravi zaljubljenik u vožnju rolerima. On je odmah uzeo i odneo kod majstora i rešio problem. Takođe, oduševio me kada smo kasnili po Leu u vrtić. Zaglavili smo na Brankovom mostu i već sam počela da dramim. U tom momentu on kaže ''Doteraj ti auto, ja idem po Leu'' i zaustavlja prvog motociklistu, seda na motor i odlazi sa njim. Ubrzo me zove da je uzeo Leu i da je sve ok - ispričala je kroz osmeh Jovana.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija