• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Milan Dimitrijević

13.09.2023

19:15

Andreana Čekić nastavlja da se blamira! Ne odustaje od teorije da je Zemlja ravna ploča, nema ko joj se ne smeje

ATAIMAGES

Estrada

Andreana Čekić nastavlja da se blamira! Ne odustaje od teorije da je Zemlja ravna ploča, nema ko joj se ne smeje

Podeli vest

Andreana Čekić više je puta bila meta podsmeha zbog toga što je uveravala ljude da je Zemlja ravna ploča, a od svoje teorije još uvek nije odustala, već je u emisiji "Amidži šou" održala još jedan "čas geografije".

Pevačici je Ognjen Amidžić u šali poklonio globus koji je ravan, budući da je kod njega svojevremeno i iznela svoju teoriju, a zatim je rešila da održi još jedno predavanje što je podstaklo Mikija Đuričića da je šokirano pita: "Da li veruješ u to što pričaš?", na šta je ona imala spreman odgovor:

- Je l' ti znaš da ne postoji prava slika te naše... Tog globusa?! Je l' ti znaš da je to kompjuterski generisana slika? Znaš li to da je neko to pravio? - objašnjavala je Andreana, a na opasku da u našim životima ništa neće promeniti i kada bismo saznali da je stvarno tako, Čekićeva je rekla:

- To menja mnoge stvari! Lagali su nas! Zamislite kada nas lažu o velikim stvarima... A što ne gledaš klipove, sad ja moram sve da objašnjavam?! Ne mogu za godišnja doba da ti objašnjavam u dve reči - gunđala je Andreana.

Foto: ATAIMAGES

 

Ipak, da bi približila svoju teoriju, ona je uzela ravni globus, uključila blic na telefonu, a potom počela demonstraciju kruženja Sunca oko Zemlje.

- Ako je ovde magnetno polje, a ovde Antartik, po verovanju ravne zemlje ima i firmament, poklopac, Sunce kruži kao cajger od sata i nije toliko daleko, nego je mnogo bliže. Samim tim osvetljava samo neke regije, tu kuda prolazi, tako i mesec... - pričala je ona i dodala:

- Ja ne mogu da prihvatim da živim na rotirajućoj lopti u nečemu, ja to neću da prihvatim! Moj osećaj mi govori da živimo na ravnoj površini! - zaključila je Čekićeva.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

London zove! Sve o finalu Lige šampiona na jednom mestu!
Fudbal

London zove! Sve o finalu Lige šampiona na jednom mestu!

Utakmicom između Real Madrida i Borusije iz Dortmunda večeras (21.00, RTS 1) će na "Vembliju" biti spuštena zavesa na klupsku sezonu u evropskim takmičenjima! "Kraljevski klub" želi da vrati krunu u svoje vlasništvo, ali će naspram sebe imati "milionere" gladne trofeja!

01.06.2024

13:35

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Grom tuče po Kremnima! Kakav je to znak
Srbija

Grom tuče po Kremnima! Kakav je to znak

Kad god se nešto dogodi u Kremnima, rodnom mestu proroka Tarabića, većina ljudi je sklona da to tumači s dozom misterije...Česta grmljavina, sevanje munja, pa sinoć grom koji je udario u zgradu u centru sela, mnogima je uterao strah u kosti.

31.05.2024

17:31