• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

14.09.2023

08:42

Na Đokovićevom slavlju i omiljeni holivudski glumac! Poznati zavodnik se ludo zabavljao, a evo kako je reagovao na srpsko kolo!

Reuters

Estrada

Na Đokovićevom slavlju i omiljeni holivudski glumac! Poznati zavodnik se ludo zabavljao, a evo kako je reagovao na srpsko kolo!

Podeli vest

Srpski teniser Novak Đoković je u Njujorku nakon osvojenog 24. grend slema organizovao ludu žurku, na koju je došao i slavni holivudski glumac Leonardo Dikaprio.

Srpski šampion Novak Đoković savladao je Danila Medvedeva rezultatom 3:0 u finalu US Opena. Đoković je tako osvojio svoj 24. grend slem, a ovaj meč pratile su brojne svetske face.

U Novakovoj loži, odmah iza njegovih roditelja i supruge Jelene, našao se glumac Metju Mekonahi sa svojom ženom, a meč su pratili i Šarliz Teron, Leonardo Dikaprio, Kajli Džener, Sting, Nikol Kidman, Kit Urban, Ema Roberts, Džastin Timberlejk, Emili Ratajkovski, Marta Stjuart, Džeri i Džesika Sajnfild i drugi.

Foto: Printscreen

 

U emisiji ''Paparaco lov'' prikazan je ekskluzivni snimak sa slavlja Đokovića, a na istom vidimo Novakovu ponosnu majku Dijanu kako igra kolo sa gostima, dok se tata Srđan držao po strani.

Foto: Printscreen

 

Ogromnu pažnju okupiralo je pojavljivanje holivudskog glumca Leonarda Dikaprija na slavlju. Naime, on je sve vreme pomno posmatrao kako se igra srpsko kolo i kako se proslavlja titula Novaka Đokovića i uživao u prizoru.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Skandal! Isplivale glasovne poruke Ane Ćurčić, ovako je ismevala Anđelu! Uhvaćena u lažima!
Rijaliti

Skandal! Isplivale glasovne poruke Ane Ćurčić, ovako je ismevala Anđelu! Uhvaćena u lažima!

Ana Ćurčić, drugoplasirana učesnica "Zadruge 6", tokom čitavog leta uveravala je gledaoce emisije "Narod pita" da je u odličnom odnosu sa Anđelom, nevenčanom suprugom Ace Bulića, koji joj je bio podrška tokom učešća u rijalitiju. Samo dve nedelje nakon što je za Anđelu u emisiji pričala da je žena "brat i šmeker", njenog Acu predstavila je kao svog novog-starog emotivnog partnera i "okrenula" priču - tada se pravdala da je Anđelu, zapravo, samo jednom videla u životu, te da, navodno, ona sa Bulićem već dugo nije u vezi, a mi vam donosimo istinu!

14.09.2023

08:21

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Piksi oduševljen Vlahovićem! Nikad nije bio spremniji, biće ovo njegovo EP! (FOTO)
Fudbal

Piksi oduševljen Vlahovićem! Nikad nije bio spremniji, biće ovo njegovo EP! (FOTO)

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi (59) nahvalio je Dušana Vlahovića (24) kao nikad ranije! Kormilar našeg nacionalnog tima u intervjuu za čuveni italijanski list "Gazeta delo Sport" govorio je o formi napadača Juventusa i tom prilikom istakao da očekuje da naredni šampionat Evrope obeleži upravo sjajni centarfor.

28.04.2024

11:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija