• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Milan Dimitrijević

15.09.2023

11:16

U prijateljstvo Milice Pavlović i Karleuše mnogi sumnjaju, a sada su otkriveni najsočniji detalji!

Miloš Rafailović/ATA Images

Estrada

U prijateljstvo Milice Pavlović i Karleuše mnogi sumnjaju, a sada su otkriveni najsočniji detalji!

Podeli vest

Pevačica Milica Pavlović otkrila je dosad nepoznate detalje vezane za njen odnos i saradnju sa pop divom Jelenom Karleušom.

Milica Pavlović retko odlazi na gradska dešavanja, a sinoć je na jednom takvom privukla svu pažnju prisutnih medija. Ona se u svom obraćanju dotakla brojnih estradnih tema, između ostalog i svog odnosa i saradnje sa muzičkom zvezdom Jelenom Karleušom.

Ovo je lagana uvertira za sve što se očekuje 23. decembra. Jelena Karleuša me je pogurala da uđem u salu i da se bavim koreografijama i naš duet "Mašala". Mnogo se radujem koncertu u ponedeljak, kao prijatelj i kao kolega, drago mi je zbog Jelene. Iskrena da budem, imala sam veliku želju da na svojim koncertima krenem da pevam "Mašala", ali nikako da se desi pravi momenat i odlažem. Neka premijerno bude na njenom koncertu. Publika će dobiti dve žene kojima je stalo do ovog posla, to je učinilo da naš duet bude prvi po slušanosti sa oba albuma. Jelena je napisala pesmu, obe smo dale magiju, želimo da imamo dobru poruku za sve žene. Zaista smatram da sam za tu pesmu najbolji odabir ja i da smo nas dve odgovorile tom izazovu - govorila je Milica, pa se dotakla svog koncerta u Areni i otkrila da sprema veliki plasni program, zbog kojeg organizuje audiciju za igrače:

Foto: ATAIMAGES

 

- Imaćemo audiciju u Zagrebu, pozivamo sve igrače. Helen, moja koreografkinja, je rekla da ću sve koreografije morati da učim za sve svoje pesme, da neću moći da se provučem s tim da ću neke stare koreografije izvesti na koncertu 23. decembra. Nema ništa što je već viđeno. 

Pavlovićeva se, takođe, dotakla i svog nedavnog odmora u Portugalu, pa je tom prilikom otkrila da li su joj na moru prilazili muškarci.

Zaista mi niko nije prišao, ni meni, ni drugarici. Prirodno je, nismo očekivale, ali more, Portugal... Došla sam do zaključka da ne emitujem tu energiju, morate da me kritikujete. Dobijem zaista lepe poruke, ali generalno su hrabri na društvenim mrežama - zaključila je Milica za Republiku.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija