• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic.rs/Informer.rs

18.09.2023

14:57

Milić Vukašinović napustio bolnicu, supruga Suzana se oglasila: "Teška je situacija zbog njegovih godina"

Ivan Dobričić/Miloš Rafailović

Estrada

Milić Vukašinović napustio bolnicu, supruga Suzana se oglasila: "Teška je situacija zbog njegovih godina"

Podeli vest

Proslavljeni roker Milić Vukašinović izašao je iz bolnice nakon što je nedavno imao operaciju noge, a njegova supruga Suzana oglasila se sada i objasnila u kakvom je on stanju.

Suzana je opisala kakve je komplikacije sve Milić imao, kao i kako je sve počelo:

Foto: printscreen instagram

 

 

- Na desnoj nozi je imao aneurizmu, terala sam ga da ide kod lekara, on je odbijao jer je mislio da je masno tkivo i jedan dan smo otišli u bolnicu kada je počela noga da ga boli. Bila je jako velika i pred pucanjem, njega ne bi bilo da je pukla aneurizma. Morao je hitno na operaciju. Operisan je i dobro se oporavljao posle operacije, ali posle dugog ležanja u bolnici, većina ljudi kod nas zakači tu bolničku bakteriju, klostridiju. Ona je jako opasna i može da bude smrtonosna, i od toga je sve krenulo. Imao je blaži infarkt i upalu pluća, bio je jako loše... Bio je osam dana na intenzivnoj nezi sa kiseoničkom potporom, pa je prešao na poluintezivnu negu, pa je na kardiologiji bio zbog oslabljenja srca i sada čekamo stentove da se ograde - kaže Suzana i dodaje:

- Jako je težak period iza nas, nekada se pitam kako sam izdržala sve, ali sam znala da moram da se borim i da naša ljubav mora da pobedi. Ja sam se operisala pre nekoliko godina, bila sam loše, tada me je kupao, sušio mi kosu, shvatite da ste jedno za drugo tu i kada je dobro i loše.

Foto: ATAIMAGES

 

 

Na pitanje kako se on sada oseća dok čeka operaciju, Suzana kaže:

- Teška je situacija i zbog njegovih godina, kada mi kaže da nema snage, a ja pitam šta je sa mnom? Onda on kaže da će da gura zbog nas. Svu snagu sam ulagala i pozitivnu energiju, vera u Boga ima isto velikog uticaja, sve je u božjim rukama. Spremam mu zdravu hranu, posle dva dana je počeo da ustaje, obrije se, kupa, sve može sam, funkcioniše dobro. Jako voli meso i sada mu to teško pada jer je sve dijetalno.

Suzana je opisala i kako izgleda Milićeva svakodnevica sada kada je izašao iz bolnice:

- Ništa mi drugo nije bitno, osim da on bude dobro. Izašao je iz bolnice. Ima volju sada i malopre smo pričali, kaže: Znam da moram da se borim zbog tebe. Bila sam od jutra do mraka u bolnici, vratim se kući na sat vremena samo da se okupam. 25 dana sam bila u bolnici, to je bila moja destinacija.

U najtežim trenucima Miliću su se našli i veliki prijatelji Aco Pejović, kao i pevačica Hanka Paldum:

- U trenutku nisam prepoznala glas, kada vidite nepoznat broj, izbezumite se. Njegova želja da dođe do mog broja i da me pozove, mi je bio šok. Pitao me je da li može da pomogne, to me je zaista trglo i oduševilo. Svi znamo da je veliki humanitarac. Za sve ovo vreme, zvao je Raka Marić, Perica Stojanović, naš bubnjar iz prve postave Vatrenog poljupca, Hanka Paldum, bili su na vezi sa mnom i dan i noć, oni su bili moj vetar u leđa. To su dugogodišnji prijatelji sa kojima nismo prekidali kontakt. Da nije bilo tih ljudi, i kada je Mića imao onu tragediju, ne bismo izgurali - kaže Suzana.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija