• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir/Informer

19.09.2023

17:08

Milan Milošević ima sina?! Voditelj saznao istinu nakon 13 godina, zahteva da se uradi DNK

ATAIMAGES

Estrada

Milan Milošević ima sina?! Voditelj saznao istinu nakon 13 godina, zahteva da se uradi DNK

Podeli vest

Milan je rekao kako bi voleo da je to istina, ali da ne postoji sanša da je on otac dečaka.

U javnosti se pojavila informacija kako voditelj Milan Milošević ima sina u Beču. 

Naime, Milanu se javio trinaestogodišnji dečak kojem je majka navodno rekla kako mu je on otac.

Foto: E-Stock

 

- Ne znam kako da počnem uopšte, a da ne misliš da se javljam iz neke koristi. Moja majka tvrdi da si ti moj otac i to mi je otkrila pre nekoliko meseci. Rođen sam 21.08.2010. godine i zovem se navodno po tebi Milan. Ništa više neću reći osim što sam pobedio sebe i javio ti se. Pozdrav, pa se javi ako budeš želeo, a ja sam majci rekao da želim DNK analizu da se uradi da budemo sigurni. Inače živim u Beču, a rođen sam u Bijeljini, odakle mi je majka, baba i deda - napisao je dečak.

Voditelj je zatim objasnio o čemu se radi.

Foto: ATA Images

 

- Totalna budalaština. Daj Bože da je istina, pa da se ostvarim i kao otac, ali ovo je laž jer ja sam 2009 i 2010. godine živeo na Santoriniju. Ovo neko namerno radi i provocira jer često u poslednje vreme govorim kako mi je žao što se nisam ostvario u ulozi oca - rekao je Milan.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija