• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer/blic

20.09.2023

23:55

Stižu rode! Luna Đogani spremna za carski rez

Shutterstock/Miloš Rafailović

Estrada

Stižu rode! Luna Đogani spremna za carski rez

Podeli vest

Luna Đogani uskoro će na svet doneti još jednu devojčicu.

Rijaliti zvezda će se poroditi carskim rezom, a termin je zakazan za početak oktobra.

- Prirodan termin je 12. oktobra, na rođendan mog tate, ali pošto ne mogu da se porodim priodnim putem, moram carskim rezom, onda će verovatno termin biti 5. ili 6. oktobar. Ćerkica će biti vaga u horoskopu - istakla je Luna i uporedila dve trudnoće.

- U prvoj trudnoći sam samo ležala i jela, a sada trčim dosta. Trčim za decom - priznala je Đoganijeva.

Ćerka Lune Đogani i Marka Miljkovića je srećna što će dobiti sestru, zbog čega je trenutno, kako kažu, glavna u vrtiću.

Foto: ATAIMAGES

 

 

- Mia je srećna, glavna je u vrtiću. Svima priča kako će dobiti seka Lanu. Stalno mi ljubi stomak, za sad je uzbuđena, videćemo kako će se ponašati zaista kada dođe neko zbog koga neće biti stalno u znaku pažnje - rekla je Đoganijeva u emisiji "Ami G šou".

Luna je otkrila da će se njena druga ćerka zvati Lana.

- Volim ta kratka imena, zvaće se slično kao ja. I kad smo za Miu birali, znali smo da želimo tako kratko ime, isti je slučaj i sada - istakla je Luna.

Ona je nedavno pokazala i kako izgleda soba za devojčicu, koja je cela u roze tonovima a na zidu su naslikane životinje.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Edukacija o bezbednom plivanju i veslanju za najmlađe na tihoj Tisi! Dečija SUP avantura za Međunarodni dan dece
Društvo

Edukacija o bezbednom plivanju i veslanju za najmlađe na tihoj Tisi! Dečija SUP avantura za Međunarodni dan dece

Povodom Međunarodnog dana dece, u nedelju, 2. juna u 10 časova, tiha Tisa u Čurugu, postaće epicentar edukacije i zabave za najmlađe kroz uzbudljivu SUP avanturu. Ovaj jedinstveni događaj ima za cilj edukaciju najmlađih o pravilima ponašanja u i oko vode, kao vid prevencije od neželjenih povreda na otvorenim vodama, uz stručne savete o bezbednom plivanju i pravilnom veslanju na SUP dasci.

01.06.2024

16:59

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Susret "jegulje" i "meduze"! Ovako je izgledala poseta našeg državnog vrha Hitlerovoj Nemačkoj! (VIDEO)
Srbija

Susret "jegulje" i "meduze"! Ovako je izgledala poseta našeg državnog vrha Hitlerovoj Nemačkoj! (VIDEO)

Poseta kneza Pavla Karađorđevića Berlinu 1. juna 1939. godine nekome sa strane mogla je izgledati kao potpuni diplomatski uspeh Hitlerove Nemačke. Nacisti su priredili veliku vojnu paradu, kancelar i jugoslovenski namesnik smeškali su se jedno drugom, a razmenjene su i uljudne reči hvala za oba naroda. Ipak, “iza kulisa” stvari su izgledale mnogo drugačije…

01.06.2024

09:00