• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

22.09.2023

20:00

Ko je Dragomir Despić? Desingerica je pristajao na žestoka blamiranja da bi dospeo u medije, a sve je počelo pre 12 godina

ATA Images

Estrada

Ko je Dragomir Despić? Desingerica je pristajao na žestoka blamiranja da bi dospeo u medije, a sve je počelo pre 12 godina

Podeli vest

Reper Dragomir Despić Desingerica u poslednje vreme intrigira javnost raznim skandalima, a malo ko pamti da se na u medijima pojavljivao mnogo pre nego što je postao poznat.

Dragomir Despić je rođen 1993. godine u Beogradu. Od malih nogu se bavio košarkom, a od 2019. godine se bavi tetoviranjem, kada je otvorio tatu studio.

Muzičku karijeru započeo je 2022. godine, kada je sa Lukom Bijelovićem, poznatijim kao Pljugica, objavio prvi singl "Kucci Kucci".

Foto: ATA Images

 

Pesma je za kratko vreme pridobila pažnju publike i medija, pošto su za potrebe snimanja spota zaustavili autoput.

Na leto je ovaj dvojac sarađivao sa Lackuom, sa kim su objavili pesmu "Pistacc". Potom je septembra izašla pesma "Balkanacc" koja predstavlja spoj repa i turbo-folka. Do kraja godine usledile su pesme "Tuckavacc" i "Praccka", a početkom 2023. su objavili duete "Ficcni" i "Novacc". 

Foto: Informer/Kristijana Ćaćić

 

Despićevi nastupi su postali viralni na internetu kada je u klubu skinuo patiku i njom počeo da "udara" svoju publiku u glavu. Iako je njegovim fanovima taj čin i više nego simpatičan, Draško Stanivuković mu je kao gradonačelnik Banja Luke zabranio nastup u gradu zbog navodne promocije pogrešnih vrednosti, dodavši da je "zabranio primitivizam, a ne umetnost".

Foto: TikTok prntscreen

 

Tada se još veći broj ljudi zainteresovao za njega, pa je Despiću ova zabrana zapravo bila prava marketinška bomba koja mu je obezbedila proboj na regionalnu javnu scenu. 

Foto: Printscreen/You Tube

 

Despić je medijsku pažnju dugo priželjkivao, a još pre 12 godina pojavio se u spotu za pesmu "Nudistička"  koju izvode "Đokara i Gnjurci".

 

Takođe, pre 10 godina se oprobao kao glumac u "Preljubnicima", popularnom šou programu čiji je scenario rađen po istinitim događajima. 

Reper je i internet maksimalno iskorstio da dođe do pažnje, pa se snimao kako luduje besnim kolima po beogradskim ulicama. Desingerica je u pomenutom videu u jednom trenutku izgubio kontrolu nad vozilom i auto mu se okrenuo i udario u ivičnjak, nakon čega se zadnjim gumama popeo na travnjak. Srećom, niko nije bio povređen, a taj video je privukao veliku pažnju, pogotovo zato što je samo mesec dana ranije imao tešku saobraćajnu nesreću u kojoj mu je napukla grudna kost.

 

Iako je oženjen i ima ćerku, dovođen je u vezu sa starletom Majom Marinković, sa kojom se prema njegovim rečima ovog leta samo na kratko podružio u bazenu. 

Poslednjih dana se takođe nalazi u centru pažnje zbog toga što je napravio nekoliko saobraćajnih prekršaja, ali i zbog toga što je tom prilikom bio pod dejstvom opijata.

Kako saznaje Informer, Desinerici je nakon analiza utvrđeno prisustvo narkotika u krvi, a on se na sudu pravdao tako što je rekao da je dim opijata udahnuo potpuno slučajno. Međutim, prema rečima toksikologa dr Radomira Kovačevića, koji je za "Informer" komentarisao reperovu sramnu odbranu, doza opijata koju osoba u organizam može da unese udisanjem dima, zanemarljivo je mala, o čemu više možete pročitati na OVOM linku.

Despić je sve skandale iskoristio u svrhu sopstvene promocije, pa ne čudi što mnogi smatraju da reper ne bira sredstva da bude u centru pažnje. Sve u svemu, dočekao je "svojih pet minuta", a da li će postati velika zvezda ili samo privremena senzacija najbolje će pokazati vreme.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Edukacija o bezbednom plivanju i veslanju za najmlađe na tihoj Tisi! Dečija SUP avantura za Međunarodni dan dece
Društvo

Edukacija o bezbednom plivanju i veslanju za najmlađe na tihoj Tisi! Dečija SUP avantura za Međunarodni dan dece

Povodom Međunarodnog dana dece, u nedelju, 2. juna u 10 časova, tiha Tisa u Čurugu, postaće epicentar edukacije i zabave za najmlađe kroz uzbudljivu SUP avanturu. Ovaj jedinstveni događaj ima za cilj edukaciju najmlađih o pravilima ponašanja u i oko vode, kao vid prevencije od neželjenih povreda na otvorenim vodama, uz stručne savete o bezbednom plivanju i pravilnom veslanju na SUP dasci.

01.06.2024

16:59

TV

Bajden oprostio genocid Izraelu! Hoće li Međunarodni krivični sud još da ćuti?
Live TV

Bajden oprostio genocid Izraelu! Hoće li Međunarodni krivični sud još da ćuti?

Američki predsednik Džozef Bajden detaljno predstavio plan primirja u Gazi. Obe strane pozitivno reagovale. Poljska podigla navijaciju u nebo. Na samitu u Švedskoj Zelenski traži više naoružanja. Iran se sprema za prevremene predsedničke izbore. U toku je registracija kandidata. Izbori će se održati 28. juna. Na sve ove teme u emisiji "Rat uživo" govorili su prof. dr Boris Bratina, filozof i pukovnik Velibor Stević. Uživo u program uključio se iz Nemačke i politikolog Andreja Lović, a iz Ukrajine ratni reporter Igor Damjanović.

01.06.2024

19:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Susret "jegulje" i "meduze"! Ovako je izgledala poseta našeg državnog vrha Hitlerovoj Nemačkoj! (VIDEO)
Srbija

Susret "jegulje" i "meduze"! Ovako je izgledala poseta našeg državnog vrha Hitlerovoj Nemačkoj! (VIDEO)

Poseta kneza Pavla Karađorđevića Berlinu 1. juna 1939. godine nekome sa strane mogla je izgledati kao potpuni diplomatski uspeh Hitlerove Nemačke. Nacisti su priredili veliku vojnu paradu, kancelar i jugoslovenski namesnik smeškali su se jedno drugom, a razmenjene su i uljudne reči hvala za oba naroda. Ipak, “iza kulisa” stvari su izgledale mnogo drugačije…

01.06.2024

09:00