• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Telegraf

30.09.2023

10:16

Prekinula intervju! Bivša devojka Miloša Bikovića burno odreagovala na pitanje o glumcu

ata/insider

Estrada

Prekinula intervju! Bivša devojka Miloša Bikovića burno odreagovala na pitanje o glumcu

Podeli vest

Glumica Brankica Sebastijanović se malo povukla iz javnosti i dugo je nismo viđali u javnosti, a sada se pojavila na jednom događaju.

Brankica gleda da izbegava predstavnike sedme sile, te glumica skoro nikada ne daje izjave.

Ovog puta je glumica rešila da ipak odgovori na neka pitanja, te je tom prilikom i otkrila je zašto izbegava medije i da li i dalje pažljivo bira uloge koje igra, o čemu se dosta pričalo.

- Odlučila sam da budem iskrenija prema sebi i da ne radim stvari koje mi se ne rade. Kad si mlađi u toj si mašini, pa se ne snađeš najbolje u početku. Kako su godine prolazile, prosto sam odlučila da ne pravim nikakve kompromise, nego da stvarno radim uloge koje mi se dopadaju - rekla je Brankica, a onda je usledilo pitanje o njenom bivšem momku, Milošu Bikoviću.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

 

Romansa između Brankice i Miloša Bikovića bila je glavna tema dok su bili zajedno, njihov svaki korak se pratio. Posebna pažnja se posvećivala njima jer i glumica nije želela da izgubi nevinost pre braka.

Miloš sada ima novu partnerku, Ivanu Malić, koja je u drugom stanju, a kada su je novinari pitali da to prokomentariše, Brankica je bila vidno iznervirana, te je prekinula intervju.

- Završili smo ovde - kratko je poručila glumica i otišla.

Inače, Brankica je početkom 2023. u jednom razgovoru takođe upitana za Bikovića, ali je striktno odbila da govori o njemu.

- Ne pričam više na tu temu uopše. To su završene teme, tako da to uopšte ne komentarišem - rekla je tada Brankica Sebastijanović za emisiju "Una, due, tre".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija