• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

01.10.2023

07:42

Treće veče Aleksandra Prijović sa gostima oduševila publiku u prepunoj Areni!

IM Live Production

Estrada

Treće veče Aleksandra Prijović sa gostima oduševila publiku u prepunoj Areni!

Podeli vest

Nakon senzacionalnih gostovanja Aca Pejovića, Lexington benda i Lepa Brene prethodnih večeri, Aleksandra nas je ponovo ostavila bez daha pozivajući na scenu dva vrhunska izvođača - Sašu Matića i Dejana Kostića, koji joj je bio gost i na prva dva koncerta u beogradskoj Štark Areni.

Saša Matić, neosporni kralj balada, stupio je na scenu i svojim emotivnim nastupom dirnuo svakog ko se večeras našao u najvećoj koncertnoj dvorani u zemlji. Njegova izvanredna interpretacija pesama i snažan vokal ostavili su sve prisutne bez daha - atmosfera je bila ispunjena emocijama, a reakcije fanova bile su i više nego snažne – višeminutni aplauzi i glasne ovacije orile su se Arenom.

Foto: IM Live Production

 

 

Dejan Kostić, koji je već osvojio publiku svojim nastupom, ponovno je zasijao na sceni i sa Aleksandrom otpevao duetsku hit numeru "Ludilo", koja se našla na poslednjem Prijovićkinom albumu. Njegova strastvena izvedba i energija bili su zarazni, a publika je pevala sa njima iz sveg glasa. Svojim večerašnjim, ali i prethodnim nastupima, Dejan je pokazao zbog čega je neizostavan deo Aleksandrinih koncerata.

Poseban momenat izdvojio se kada je Aleksandra tražila da se u Areni upale svetla, kako bi napravila selfi sa svojim fanovima u krcatoj Areni i zauvek ovekovečila ovo posebno veče.

Foto: IM Live Production

 

Tri Arene, kojima je Aleksandra otpočela svoju regionalnu turneju „Od istoka do zapada“, oborile su sve rekorde posećenosti. Publika je reagovala više nego odlično – tokom tri večeri euforija fanova nije se smirivala nijednog trenutka, a ova Aleksandrina turneja zasigurno će ostati upamćena kao muzičko-scenski i audio-vizuelni spektakl koji je promenio pravila i postavio nove standarde muzičke industrije na ovim prostorima. Organizator svih triju koncerata je bio Skymusic.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija