• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

06.10.2023

19:35

Maja Nikolić stala na Karleušinu stranu! Pevačica bez dlake na jeziku: "Jednom rukom udara po guzi"

ATAIMAGES

Estrada

Maja Nikolić stala na Karleušinu stranu! Pevačica bez dlake na jeziku: "Jednom rukom udara po guzi"

Podeli vest

Maja Nikolić nahvalila Jelenu, pa otkrila kakvo mišljenje ima o pevačici.

Jelena Karleuša je nedavno izjavila kako su njene pesme najbolje i da sem njenih pesama ne postoji ni jedan drugi hit.

Ono što je javnosti poznato je da se druži sa Milicom Pavlović koja je takođe izdala album. Navodno joj je postavljeno pitanje "koje joj se pesme najviše sviđaju na Milicinom albumu", Karleuša je rekla "samo Mašala" odnosno njihov duet.

Foto: Prva TV printscreen

 

Maja Nikolić gostovala je u jednoj emisiji, pa prokomentarisala Karleušinu izjavu. 

- Jelena je kontroverzna osoba. Ne može Milica da se naljuti jer je to Jelenin način komuniciranja i intrigiranja javnosti i medija. Zašto bi se naljutila? Njih dve se druže - navela je Maja za "Kurir". 

Foto: printscreen instagram

 

- Ali ona je rekla duet "Mašala", ipak ju je pohvalila. Tako da Jelena jednom rukom kudi i udara po guzi, a drugom rukom pohvali. Zna ona šta radi i po ugledu na nju bi mlađi izvođači trebali da prate šta ona radi. Jer u svakom slučaju ona intrigira ljude. Bez obzira da li stajlingom, muzikom ili njenim britkim jezikom, a ja volim taj bezobrazluk. Pritom nije vulgarna, ali ume da bude trosmislena. ne zaboravi da je Jelena bila gost na koncertu Dare Bubamare kada su se posvađale, ona ima veliko srce i da oprosti - zaključila je Nikolićeva. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija