• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

08.10.2023

16:41

Daleko od kamera, oni su se borili sa unutrašnjim demonima: Ovo su poznati koji su se lečili na psihijatriji

Printscreen/insider/tanjug/ata/shutterstock

Estrada

Daleko od kamera, oni su se borili sa unutrašnjim demonima: Ovo su poznati koji su se lečili na psihijatriji

Podeli vest

Mnoge poznate ličnosti nisu uspele same da se izbore sa mnogobrojnim životnim izazovima, pa su pomoć morale da potraže kod stručnog lica u psihijatrijskim ustanovama.

Uz život javnih ličnosti uvek se vezuje novac, glamur i velika medijska pažnja, a iako često na prvi pogled sve deluje idilično, poznati neretko prolaze kroz različite životne izazove sa kojima često ne umeju da se nose. Upravo zbog toga, mnogi su rešenje potražili na psihijatrijskim ustanovama. 

Foto: Facebook printscreen/Bojan Tomović Moštrokol

 

Pevač Bojan Tomović nedavno je ponovo dospeo u žižu interesovanja kada je pred kamerama progovorio o bipolarnom poremećaju i depresiji sa kojom se već godinama bori. Pažnju je privukla i izjava u kojoj ističe da je veoma tužan što napušta bolnicu. 

- Upravo sam izašao iz psihijatrijske bolnice i beskrajno sam tužan, jer se vraćam među nepregledane. Vraćam se tamo gde sam se razboleo, a kažu da ne možeš ozdraviti u sredini u kojoj si oboleo. Dvanaest dana zaredom su mi strujom protresli mozak, ne bi li pokrenuli hormon sreće i tako ublazili hroničnu, bipolarnu depresiju. Ja sam, kažu, jedini pacijent koji je plakao kad je izlazio iz ludnice, jer znam gde se vraćam, a tamo sam svoj među svojima. Niko te ne osuđuje, ne vređa i ne ponižava, svi imamo razumevanja jedni za druge, tako da će mi faliti moji cimeri koji su zapravo psihički ranjeni ljudi, a nikako agresivni ludaci kao što mnogi misle na ovom Balkanu - izjavio je pevač za domaće medije. 

Foto: Zoran Sinko

 

Nakon što je pre nekoliko dana na parkingu jednog prestoničkog splava pretučena, bivša zadrugarka Deniz Dejm, završila je na nekoliko dana u psihijatriji. Dejm se ranije požalila pratiocima da svakodnevno trpi uvrede od hejtera, da danima ima košmare, kao i da je pod stresom. Nakon nemilih događaja starleta je napustila Beograd, a šta će se nadalje dešavati ostaje nam da ispratimo. 

Foto: printscreen

 

Još jedan rijaliti učesnik Fran Pujas završio je, pre više od mesec dana, u klinici za psihijatriske bolesti "Dr Laza Lazarević", na kojoj mu je određena terapija. Fran je imao ozbiljne probleme sa bolestima zavisnosti, pa mu nije preostalo ništa drugo nego da pomoć potraži od stručnog lica.

 Kroz veoma sličnu situaciju nedavno je prolazila i Ava KarabatićStarleta je čak dva meseca provela u psihijatrijskoj bolnici na Rabu u koju je hospitalizovana zbog odvikavanja od alkohola. Hrvatski mediji su nekoliko puta pisali o njenim slomovima, svađama sa policijom i komšijama koje su je "pijanu viđali u ulazu", a potom je otkriveno da je otišla na psihijatrijsku kliniku.

Foto: Printscreen/Instagram

 

Nakon što je puštena iz psihijatrijske bolnice, Ava je otvoreno pričala o alkoholizmu.  

-Sada sam jedna totalno normalna osoba, srećna žena i nikada u životu ne bih popila kap alkohola. Sve se to desilo jer sam imala taj pad, ušla sam u jednu monotoniju, a po prirodi sam hiperaktivna osoba koja voli komunikaciju - objasnila je za "Skandal".

Foto: Twitter/@neeessss01

 

Učesnica "Elite" Milena Kačavenda otkrila je da je bila u psihijatrijskoj ustanovi, kao i da je fotografije koje su tamo nastale poslala kumi Ani Ćurčić koja ju je istim ucenjivala. 

- Moj život ima crnu stranu. Stojim iza svega što sam prošla. To su niski udarci. Ana je imala priliku da mi se sveti i pre ulaska mog ovde. Ja sam tu fotografiju poslala na šest adresa prijateljima. Fotografija je iz bolnice i znam da ju je ona dala. Nije ružno biti u bolnici na psihostabilizaciji. To na glavi služi za stimulaciju serotonina na mozgu - rekla je Kačavenda u "Zadruzi".

Jedna od najpoznatijih rijaliti učesnica na Balkanu, Miljana Kulić, na psihijatriji je hospitalizovana više puta. Poznato je da joj je određena terapija, a sada se tokom njenog učešća u "Eliti" opet povela priča o psihičkom stanju učesnice. 

Foto: Klik Tv prntscreen

 

Njena rijaliti koleginica Anita otkrila je Janjušu da će Miljana za malo više od mesec dana završiti iza rešetaka, misleći na suđenje koje je ona navodno imala sa Matorom i Markom Đedovićem. 

-Karijera u ludari za petnaest dana. Miljana 15. novembra ide u ludnicu, mesec dana na veštačenje, pa zatvor - pričala je svojim cimerima u rijalitiju Anita. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!
NEVEROVATNO

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!

Prema tvrdnjama ukrajinske vojske, u napadu njihovih snaga uništen je skupoceni sistem ruske vojne opreme. Ukrajinska vojno-obaveštajna agencija GUR objavila je u subotu video snimak za koji tvrde da prikazuje udar pripadnika Obaveštajne službe odbrane Ukrajine (DIU) i 15. odvojene artiljerijsko-izviđačke brigade Black Forest kako gađaju ruski radarski sistem 48Y6 K-1 Podljot, a na snimku je uhvaćen i dramatičan trenutak eksplozije.

27.04.2024

20:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija