• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

07.10.2023

09:41

"On je monstrum" Aneli ne može da dođe sebi nakon razgovora Stanijom, ovo ju je najviše potreslo!

Instagram/Aleksandar Jovanović Cile

Estrada

"On je monstrum" Aneli ne može da dođe sebi nakon razgovora Stanijom, ovo ju je najviše potreslo!

Podeli vest

Rijaliti učesnica Aneli Ahmić vratila se u Belu kuću nakon razgovora sa starletom Stanijom Dobrojević, koju je prethodno optužila da joj je "otela muža" Asmina Durdžića.

Stanija joj je odmah stavila do znanja da ju je Asmin slagao, te da nije znala da je Durdžić oženjen njom, a zatim iznela sve što joj je pričao. 

Ahmićeva se nakon razgovora sa Dobrojevićevom vratila u "Belu kuću" šokirana navodnim lažima koje je Asmin pričao, a detalje razgovora je odmah ispričala ostalim ukućanima.

 

 

- Kakve je laži pričao ženi - rekla je Aneli.

- Je l' su zajedno? - upitao je Marko Đedović.

Foto: Printscreen

 

- Kaže da nisu. On je govorio njoj da mi je napravio dete, a da nismo nikada živeli zajedno. Kazao joj je da imam lažno prstenje. Nije znala da sam abortirala nedavno, imala sam krvarenje mesec dana. On je monstrum. Patološki i bolesni lažov. Stanija je rekla da je bio sa nekom devojkom na putovanju pre godinu dana. On je monstrum, čoveče. Ona je rekla da su stihovi ''ljubav u dubokoj ilegali'' bili jer njena portodica nije za to da bude sa nekim druge vere. Tražla je da se objave neki dokazi. Ne znam, u šoku sam. Kakvog moje dete ima oca?! Ona je mene pitala da li želim da ga vidim. Ne želim ni na mapi da ga ugledam. Ona je rekla da su Mustafa i Merlida podržali nju i da su bili sa njima stalno na video pozivu. Ja sam joj rekla da je to zbog količine novca koji ima, kako bi ga udomili kod nje i rešili ga se. Ona nije meni kriva, da se ne lažemo. Nije izgledala kao da me laže - rekla je Aneli i otkrila šta ju je najviše povredilo:

 - Rekao je da hodža koji nas je venčao, nije pravi hodža!

Ahmićeva je rekla da je poručila Staniji da treba da ostanu zajedno.

- Rekla sam joj da sam u Antaliji bla trudna mesec dana i da sam nakon toga otišla na čišćenje. Kazala sam i da sam u Turskoj kupila prve fejk stvari. Rekla sam joj da joj od srca želim njega - kazala je Aneli.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Oteo tri srpska policajca! Određen pritvor OVK teroristi!
Politika

Oteo tri srpska policajca! Određen pritvor OVK teroristi!

Sudija za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu - Odeljenje za ratne zločine, odredio je danas pritvor od 30 dana Tefik Mustafi, koji je u subotu uhapšen na prelazu Merdare zbog sumnje da je 1999. godine, tokom sukoba na KiM izvršio ratni zločin.

03.06.2024

19:03

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

Premijera nove lutkarske predstave „Zec i Pas“
Kultura

Premijera nove lutkarske predstave „Zec i Pas“

Pozorište lutaka „Pinokio“ će u sredu 05. juna 2024. godine u 20 časova održati premijeru predstave ZEC I PAS, u režiji Silvana Omerzua, a repriza predstave „Zec i Pas“ će se održati u subotu, 08. juna u 12 časova.

03.06.2024

14:50

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija